< Tapahtumat

Aulaklubi: Jussi Konttinen

05.02.2020 18:00 - 19:00
Aulaklubi: Jussi Konttinen
JUSSi KONTTiNEN Siperia.
Paikka: Söderkullan kirjasto

JUSSi KONTTiNEN Siperia suomeksi
Helsingin Sanomien toimittaja Jussi Konttinen muutti perheineen Siperian kylmimmälle alueelle Jakutiaan. Talvella pakkanen paukkui 50 asteessa ja perhe sulatti vettä jäälohkareista. Lapset kävivät siperialaista kyläkoulua ja munniharppupainotteista päiväkotia. Nyt Konttinen on julkaissut kokemuksistaan kirjan Siperia – suomalaisen perheen ihmeellinen vuosi ikiroudan maassa. Se käsittelee elämää Töhtyrin jakuuttikylässä, mutta myös Siperian taloutta, politiikkaa ja kulttuuria, valtavaa erämaata, suunnattomia luonnonrikkauksia, arktisen alueen herkkää luontoa ja ilmastonmuutosta.
Söderkullan kirjaston Aulaklubissa Konttinen kertoo Siperiasta sanoin ja kuvin. Tapahtuman kesto on 60 minuuttia, jonka jälkeen on varattu aikaa keskustelulle. Tapahtumassa voi myös ostaa Konttisen kirjan hintaan 25 euroa (käteinen, MobilePay tai tilisiirto).

Helsingin Sanomien toimittaja Jussi Konttinen muutti perheineen Siperian kylmimmälle alueelle Jakutiaan. Talvella pakkanen paukkui 50 asteessa ja perhe sulatti vettä jäälohkareista. Lapset kävivät siperialaista kyläkoulua ja munniharppupainotteista päiväkotia. Nyt Konttinen on julkaissut kokemuksistaan kirjan Siperia – suomalaisen perheen ihmeellinen vuosi ikiroudan maassa. Se käsittelee elämää Töhtyrin jakuuttikylässä, mutta myös Siperian taloutta, politiikkaa ja kulttuuria, valtavaa erämaata, suunnattomia luonnonrikkauksia, arktisen alueen herkkää luontoa ja ilmastonmuutosta.Söderkullan kirjaston Aulaklubissa Konttinen kertoo Siperiasta sanoin ja kuvin. Tapahtuman kesto on 60 minuuttia, jonka jälkeen on varattu aikaa keskustelulle. Tapahtumassa voi myös ostaa Konttisen kirjan hintaan 25 euroa (käteinen, MobilePay tai tilisiirto).

Tapahtuma on suomeksi.

jussikonttinen

31.12.2019