< Tapahtumat

Musiikkiteatteriesitys Tyttö ja huiluhaltiatar

18.09.2019 18:00 - 19:00
Musiikkiteatteriesitys Tyttö ja huiluhaltiatar
Sadun "Tyttö ja huiluhaltiatar" kirjoittaja, musiikkisaduksi sovittaja ja esittäjä: Tuuli Paasolainen. Laulut: Sävellys ja sanoitus Tuuli Paasolainen
Paikka: Söderkullan kirjasto

Liisa on viisivuotias tyttö ja asuu vanhempiensa kanssa. Liisa viettää tavallista tytön elämää leikkien, laulaen ja opetellen asioita. Joskus tulee "tenkkapoo" ja jokin arjen asia ei ota sujuakseen tai aiheuttaa ikävän tilanteen. Huiluhaltiatar saapuu paikalle ja yllättäviä asioita alkaa tapahtua. Miten Liisa selviää uusista haasteista ja miten hänen tunteensa myllertävät uuden oppimisen edessä?  Kuinka huiluhaltian toimet ripottelevat taikapölyä ympärilleen? Ja mitä siitä seuraa?

Musiikkisatu kertoo lapsen tavasta kohdata arjen tilanteita, esimerkiksi uuden oppimista . Sadun teema antaa vaivihkaa vastauksia näihin vahvistaen yrittämistä, asiaan uskomista ja vähän kerrallaan opettelemista. Satu käsittelee myös tunteita tarjoten lapselle samaistumiskohteen tunteiden käsittelemiseen ja uuden opettelemiseen. Musiikkisatu vahvistaa ajatuksen erilaisten tunteiden kuulumisesta elämään. Liisa, tuo iloinen ja temperamenttinen tyttö tuo lapsen näkökulman musiikkisatuun ja huiluhaltiattaren liihotellessa paikalle löytyy taikaa..jota saattaa päästä kokemaan jokainen omassa elämässään.

Tervetuloa kokemaan musiikillinen interaktiivinen satukokemus lapset ja aikuiset yhdessä!

Viimeksi muokattu
01.08.2019