< Tapahtumat

Saippuakuplia ja keppihevosia Sipoossa

06.05.2018 12:30 - 15:30
Saippuakuplia ja keppihevosia Sipoossa
Tule mukaan puhaltamaan ja ihailemaan pieniä ja suuria saippuakuplia Nikkilään 6.5. Lisäksi Nikkilässä on luvassa samana iltapäivänä keppihevosten estekilpailu, jossa voi liitää yli esteiden harja hulmuten.
Paikka: Pohjoinen koulutie 4 ja Lukkarintie 2

Tapahtumassa on paikalla myös uudistunut Sibbe-susi. Tämä on ensimmäinen kerta, kun voit bongata livenä uudistuneen Sibbe-suden. Sibbe-susi on saanut uuden ilmeen ja uudet vaatteet. Sibben voit tavata Liikuntamaassa Monitoimihallissa klo 10.30-11.30 sekä saippuakuplaparaatin aikana.

Aivan vieressä Monitoimihallissa voivat 1–10-vuotiaat lapset perheineen käydä purkamassa energiaa myös kevään viimeisessä Liikuntamaassa klo 10–12. Liikuntamaa maksaa 2 euroa/lapsi. Saippuakuplaparaati ja keppihevosten estekilpailu ovat maksuttomia kaikille.

Saippuakuplaparaati lähtee kello 12.30 Nikkilän Sydämen parkkipaikalta (Pohjoinen koulutie 4), ja kulkee kävelytietä pitkin Lukkarin koululle (Lukkarintie 2). VBO lahjoittaa paraatiin osallistuville 250 saippuakuplapurkkia, jotka jaetaan ennen paraatin alkua. Lukkarin koululla on mahdollisuus tehdä jättikuplia. Paraatin tarkoituksena on juhlia iloa ja onnellisuutta, ja paraatin pääroolissa ovat osallistujat.

Sipoon kunta ja 4H järjestävät Lukkarin koululla myös keppihevosten estekilpailun, joka alkaa kello 13.00. Lue lisää estekilpailusta tästä

Mukana menossa:
Sipoon kunta
VBO, joka tarjoaa 250 kpl saippuakuplapurkkia
4H, joka tarjoaa saippuakuplaliemen ja tarvikkeet jättisaippuakupliin
Il Carro, joka myy herkullista katuruokaa
Hilden Helmi, joka myy kahvia ja makeata

Maailmanlaajuista Global Bubble Parade -tapahtumaa organisoi säätiö nimeltä 100happydays. Sen päämääränä on rakentaa joustavampia ja monimuotoisempia yhteisöjä, lisätä tietoisuutta yksilön hyvinvoinnin merkityksestä sekä luoda myönteisiä kokemuksia tilanteista, joissa kaupunki ja sen asukkaat kohtaavat ja toimivat yhdessä. Lue lisää tapahtumasta täällä: http://bubbleparade.org/

 

Lisätiedot saippuakuplaparaatista:
Carola Juselius, Sipoon kunta,
carola.juselius@sipoo.fi, puh. 09 2353 6211

Lisätiedot keppihevosten estekilpailusta:
Anki Nyberg, 4H, puh. 050 5368614

Viimeksi muokattu
17.04.2018