RSS
30.09.2020

Sipoon kunnan lastenvalvojan asiakkaiden tietoja tallentui virheelliseen paikkaan

Sipoon kunta on havainnut tietoturvapuutteen lastenvalvojan asiakastietojen tallentumisessa. Kunta on välittömästi turvannut henkilötiedot, tehnyt ilmoituksen tietoturvaloukkauksesta tietosuojavaltuutetun toimistolle ja alkanut tiedottaa asianosaisia.
30.09.2020

Sipoonlahden koulun oppilaalla koronavirustartunta – noin sata karanteeniin

Sipoossa Sipoonlahden koulun yhdellä oppilaalla on todettu koronavirustartunta. Oppilas on ennen oireiden alkamista ollut opetuksessa maanantaina 21.9. ja voinut altistaa samassa oppikylässä olleita oppilaita ja henkilökuntaa tartunnalle. Oppikylässä toimivat esiopetus ja 1-2-luokat. Yhteensä karanteeniin altistuksen takia asetetaan noin sata ihmistä, eli oppikylässä altistuneet oppilaat ja henkilökunta. Kaikki altistuneet oppilaat on pyydetty jäämään kotiin jo tänään. Altistuneet lapset ovat karanteenissa, muuta perhettä karanteeni ei koske.
tagit: koulut
25.09.2020

Sipoon Box Café & Grillissä 19.9. käyneitä pyydetään tarkkailemaan vointiaan tarkasti mahdollisen korona-altistumisen takia

Henkilöllä, joka aterioi Sipoossa Box Café & Grillissä lauantaina 19.9.2020 noin kello 18.30-19, on myöhemmin todettu koronavirustartunta. Lähikontaktissa altistuneet henkilöt on tavoitettu ja asetettu karanteeniin, mutta muitakin paikalla olleita henkilöitä on saattanut altistua koronavirustartunnalle.
24.09.2020

Rosk'n Roll tiedottaa: Puutarhajätteet voi hyödyntää itse tai viedä lajiteltuina jäteasemalle

Kotipihojen syystöissä syntyvät puutarhajätteet kannattaa ensisijaisesti hyödyntää omassa puutarhassa. Jos ylimääräistä jätettä syntyy, sen voi tuoda oikein lajiteltuina Rosk’n Rollin jäteasemalle.
23.09.2020

Uudistettu sipoo.fi on koekäytössä – käy testaamassa älykästä avustajaa

Sipoon kunnan verkkopalvelut uudistuvat kokonaan. Uudistettu sipoo.fi on tänään (23.9.2020) avattu koekäyttöön nykyisen verkkosivuston rinnalle, ja se korvaa myöhemmin kokonaan nykyisin käytössä olevan verkkosivuston.
22.09.2020

Stefan Lindforsin taideteos Spiritus Lux valaisee nyt ympäristönsä Sipoon Jokilaaksossa

Nikkilän alueen julkinen taide on täydentynyt uudella teoksella Sipoossa. Taiteilija Stefan Lindforsin teos Spiritus Lux on asennettu paikalleen Sipoon Jokilaaksoon ja sitä pääsee nyt ihailemaan vapaasti.
tagit: kulttuuri