< Ajankohtaista
01.10.2019

Sipoon Äänet –kitarafestivaali järjestetään kolmannen kerran 11.-13.10.2019

Sipoon Äänet –kitarafestivaali järjestetään kolmannen kerran 11.-13.10.2019
–Festivaalimme jatkaa ennakkoluulottomalla ja omaleimaisella linjallaan, tuttua ja ennen kuulematonta iloisesti sekoittaen. Tällä kertaa ohjelmisto kiertelee suurelta osin välimerta ja sen valo ja lämpö ovat täsmälääkkeitä pimenevään syksyyn. Etenkin espanjalainen kitara on vahvasti läsnä ja ulkomainen tähtivieraamme Àlex Garrobé on tunnettu jo vuosikymmeniä sen keskeisenä mestarina. Olen todella ylpeä esiintyjäkaartistamme ja ohjelmasta, liity seuraamme ja tehdään yhdessä hieno festivaali! sanoo festivaalin taiteellinen johtaja Petri Kumela.

Sipoon äänet – Sibbo toner on musiikkifestivaali Sipoossa. Idea omasta festivaalista syntyi Sipoon kunnan ja eri musiikkitahojen työkokouksessa pari vuotta sitten. Kaikilla oli sama unelma – tuoda musiikin maaginen voima kuntalaisille ja nostaa sekä paikallisia että kansainvälisiäkin taiteilijoita esille.

Festivaali tarjoaa monipuolista ohjelmaa niin aikuisille kun lapsille, aina innokkaista harrastesoittajista kokeneille klassisen musiikin konserttikävijöille.

Kitaristi Petri Kumela toimii Sipoon äänet – Sibbo toner festivaalin taiteellisena johtajana ja järjestäjätahot ovat Sipoon kunnan kulttuuripalvelut, Musiikkiopisto Sipoossa, Sibbo svenska församling, Sipoon suomalainen seurakunta, Sipoon kirjasto ja Lilla Villan.

Voit tutustua festivaalin ohjelmaan festivaalin verkkosivuilla tässä linkissä. Festivaalin verkkosivujen kautta pääset myös ostamaan lippuja.


Kuvassa festivaalin tähtivieras Àlex Garrobé. Kuva: alexgarrobe.com


Viimeksi muokattu
01.10.2019
tagit: kulttuuri