Yrityksille ja yrittäjille

 

Sipoon elinkeinopäällikkö 

Elina Duréault on Sipoon elinkeinopäällikkö,  Elinan puhelinnumero on +358 40 191 4465 ja sähköpostiosoite elina.dureault@sipoo.fi

 

Sipoon kunta on järjestänyt seuraavat neuvontapalvelut sekä nykyisille että tuleville yrittäjilleen

 

Yritysneuvontaa yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville (maksuton)

Sipoon kunta ostaa yritysneuvontpalvelut paikalliselta kehittämisyhtiöltä Keukelta.

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Keuke

Haluatko yrittäjäksi?

Onko sinulla idea tai jopa jo liiketoimintasuunnitelma? Meiltä saat asiantuntevaa neuvontaa ja sparrausta. Voit tulla keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa, vaikka sinulla olisi vasta pelkkä ajatus tai idean alku. Keuke tarjoaa maksutonta neuvontapalvelua omaa yritystoimintaa harkitseville henkilöille joko uuden perustettavan yrityksen tai vaihtoehtoisesti jatkettavan yrityksen asioiden selvittelyyn liittyvissä asioissa.

Sinulla on jo yritys

Pitäisikö kasvaa vai tehostaa - onko liikestrategia kirkkaana mielessä? Vai olisiko tarvetta miettiä hetki, miten markkinoin ja miten myyn palveluitani ja mistä hankin asiakkaita? Kuinka seuraan yritykseni taloutta ja kannattavuutta? Miten hinnoittelen? Kenen kanssa voisin verkostoitua ja saada kumppaneita? Ovatko markkinointi, tuotteistaminen ja investointirahoitus päässäsi suuria kysymysmerkkejä?

Mikä on Keuke?

Keuke on paikallinen kehittämisyhtiö, joka auttaa seitsemän keskiuusmaalaisen kunnan yrityksiä kehittymään ja kasvamaan. Keuke auttaa myös kaikissa yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa. Eli silloin kun paikallinen yritys tarvitsee apua, neuvoja ja näkökulmia missä tahansa yrittämiseen liittyvissä asioissa, Keuke on se, joka auttaa. Keuke järjestää vuosittain alueen yrittäjille myös lukuisia maksuttomia info- ja koulutustapahtumia ajankohtaisista asioista ja kaikki Keuken perusneuvontapalvelut ovat maksuttomia.

Soita ja varaa tapaamisaika: Ajanvaraus ma-pe 9-15 / Puhelin 050 341 3210

Yhteystiedot:
Puuvalonaukio 2 D (2. krs), 04200 Kerava.

Sähköposti: keuke(at)keuke.fi.
Ajanvaraus: ma-pe 9.00-15.00, puh. 050 341 3210 (soitamme tarvittaessa takaisin).

Kuuma-kunnat ovat lanseeranneet omat sivut uudella brändillä: Industry Helsinki

Katso mainosvideo yrittämisestä kuumakunnissa 

Yritystulkki

Keuken Yritystulkista löydät yrittämisen perustiedon. Yritystulkin laskentaohjelmilla hallitset ja suunnittelet yrityksen taloutta, hinnoittelua ja investointeja. Valmiit lomakkeet ja sopimuspohjat auttavat yrityksen arkirutiineiden hoidossa.

http://www.yritystulkki.fi/fi/

 

Elinkeino-ohjelma

Yrittäjät ovat merkittävä osa Sipoon kehitystä ja kunta edesauttaa yrityksen perustamiseen ja kehittämiseen liittyvissä asioissa. Sipoon tavoitteena on tehdä yrittäminen helpoksi Sipoossa.  Kunnanhallitus on 21.8.2018 hyväksynyt uuden elinkeino-ohjelman 2018-2023.  

 

Sipoossa toimivia yrityksiä ja yhdistyksiä

Sipoossa toimivien yritysten tietoja on koottu Sipoon yritysluettelo -sivulle. Sipoossa toimivien yhdistysten tietoja on koottu sivulle Sipoon yhdistysluettelo.

 

Kunnan tarjoamat toimitilat

Sipoon kunta vuokraa työhuoneita Bubbistalosta ja Kuntalassa toimii etätyöpiste. Tavoitteena on tarjota muun muassa yrittäjille ja etätöitä tekeville sipoolaisille entistä parempia palveluita.

 

Yritystontit ja yrityskiinteistöt

Lisätietoja kunnan yritystonteista antaa tonttipäällikkö Anna-Leena Rouhiainen puh. 040 191 4359., s-posti: anna-leena.rouhiainen(at)sipoo.fi
Muista yritystonteista ja liikehuoneistoista saa tietoja paikallisilta kiinteistönvälittäjiltä.

 

Sipoon yrittäjyyskasvatusryhmän tehtävät ovat:

• Yrittäjyyskasvatustiedon levittäminen ja yrittäjyyskasvatusmotivaation kasvattaminen
• Sipoon yrittäjyyskasvatuspolun suunnittelu ja työstäminen
• Vuotuisen yrittäjänpäivän 5.9 yhteisen tilaisuuden suunnittelu ja toteutus
Sipoon yrittäjyyskasvatusryhmän tehtävä on mm. hyvien yrittäjyyskasvatuskäytäntöjen jakaminen ja levittäminen sekä yrittäjyyskasvatuskoulutusten edistäminen Sipoon kunnassa

 

Sipoon Yrittäjät ry toimii Sipoossa toimivien pienten ja keskisuurten yritysten ja yrittäjien edunvalvojana.

Sipoon Yrittäjät ry on valinnut vuoden 2018 yritykseksi Uudenmaan Lukko Oy:n. Onnittelumme!

På svenska 

 

Viimeksi muokattu 04.03.2019