< Tapahtumat

Nuori Kulttuuri: Teatris

23.03.2019
Nuori Kulttuuri: Teatris
Nuori Kulttuurin Teatris 2019 on täällä! Lava on vapaa kaikille 10–25 -vuotiaille teatterin parissa harrastaville. Nuorten TEATRIS -aluefestari järjestetään 23.-24.3. Sipoossa, Lilla Villanissa.
Paikka: Lilla Villan

Vuosittain järjestettävän nuorten kulttuurikatselmuksen teemana on tänä vuonna esittävä taide ja sen lajit. TEATRIS-festivaalille voivat osallistua kaikki 10-25-vuotiaat Itä-Uudellamaalla asuvat nuoret ja heidän muodostamansa harrastajateatteriryhmät. Esityksen maksimipituus on 60 minuuttia ja se voi edustaa mitä tahansa esittävän taiteen genreä, esityskieli on vapaa.

TEATRIS-festivaali tarjoaa mahdollisuuden saada esiintymiskokemusta sekä ammattilaisten palautetta esityksistä. Jokainen ryhmä saa teatterialan ammattilaisista koostuvalta raadilta henkilökohtaista ja kehittävää palautetta. Aluefestari on myös loistava tapa tutustua muihin esittävistä taiteista kiinnostuneisiin alueen nuoriin.

Sipoossa järjestettävä TEATRIS on valtakunnallisen Nuori Kulttuuri -tapahtuman Itä-Uudenmaan aluetapahtuma. Valtakunnallinen TEATRIS järjestetään Jyväskylässä 24.-26.5. ja alueelta mukaan pääsevät myös raatilaisia eniten sykähdyttävät esitykset.

Linkki: Ilmoittautumislomake

ilmoittautuminen päättyy perjantaina 1.3.2019.

Viimeksi muokattu
17.12.2018