Omahoito ja sähköinen terveystarkastus

Omahoito on omasta terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimista. Siihen liittyvät terveellinen ruokavalio, riittävä liikunta, tupakoimattomuus ja mielen hyvinvointi. Omahoito on myös sairauksien ennaltaehkäisyä ja hoitoa. Näiltä Omahoidon sivuilta löydät tietoa, joka auttaa sinua arvioimaan terveyttäsi ja sairausriskejäsi sekä pitämään huolta terveydestäsi. Saat myös tukea elämäntapojesi muutoksissa.

Sähköinen omahoito tarjoaa kansalaisille mahdollisuuden liittyä hoitotiimiin.
Sähköinen asiointi soveltuu kiireettömään hoitoon asiakkaiden itsehoidon tueksi.

Sähköinen terveystarkastus

Sähköinen terveystarkastus ja -valmennus on maksuton palvelu, jota voivat käyttää kaikki sipoolaiset.

Sähköisestä terveystarkastuksesta saat raportin ja lisätietoja terveyteesi vaikuttavista tekijöistä. Halutessasi voit ottaa käyttöösi sähköisen terveysvalmennuksen, jossa voit asettaa itsellesi elintapoihisi liittyviä tavoitteita ja seurata edistymistäsi.

Aloita sähköinen terveystarkastus napsauttamalla alla olevaa kuvaa

Duodecim STAR terveystarkastus

 

eOmahoitokirjasto

eOmahoitokirjasto tarjoaa sinulle hyödyllistä ja luotettavaa sairaus- ja riskitekijäkohtaista tietoa kotona tapahtuvan hoidon avuksi.

Kokenet - vertaistukea verkossa

KokeNet on maksuton palvelu, jossa voi keskustella alkoholi-, mielenterveys- tai peliongelmista nimettömästi ja luottamuksella. Verkossa vastaus tarjotaan kolmen päivän kuluessa. Kokemusasiantuntijat auttavat eteenpäin tarjoamalla vertaistukea, keskusteluapua sekä neuvontaa elämäntilanteen selvittelyyn. Vastaajina toimivat omasta tai läheisen päihde-, mielenterveys- tai peliongelmasta toipuneet kokemusasiantuntijat. Tästä pääset Kokenet-vertaistukea verkossa palveluun

Tietoa ja testejä terveydestä ja hyvinvoinnista

Terveyskylä.fi
Terveyskylä tarjoaa tietoa ja tukea kansalaisille. Terveyskylän virtuaalitaloissa on tietoa, vertaistukea ja nettiterapiaa sekä oirenavigaattoreita, jotka ohjaavat kulloinkin sopivaan paikkaan saamaan apua.

 

Svenska

Viimeksi muokattu 16.06.2020