Hoitotarvikejakelu

På svenska

Huom! Söderkullan terveysasema on suljettu 23.12.2019-12.1.2020. Tänä aikana tilatut hoitotarvikkeet voi noutaa Nikkilän terveysaseman potilastoimistolta tai virastomestarilta: arkipäivisin klo 8-16

Hoitotarvikkeet myönnetään elämänkaari organisaation mukaisesti:
lapset ja nuoret (0-15 vuotta) saavat tarvikkeet neuvolasta, työikäiset (16-64 vuotta) terveysasemalta ja ikäihmiset (yli 65 vuotta) kotihoidosta. Poikkeuksena ovat diabetestuotteet, joiden jakelu on keskitetty terveysasemalle.

Tilatun materiaalin nouto
Nikkilän terveysaseman potilastoimistolta tai virastomestarilta: arkipäivisin klo 8-16
Söderkullan terveysaseman infosta: ma 8-16, ke 8-16 ja pe 8-14.


Tilaa materiaali hyvissä ajoin, 2–3 viikkoa ennen sen loppumista.
Materiaalin jako hoitosuunnitelman mukaan noin 3 kuukauden tarpeeseen kerrallaan.

Diabetes
Materiaalin tilaukset:
Sähköisesti tällä lomakkeella, puhelimitse keskiviikkoisin klo 10 – 11 puh. 040-1914201 tai
jättämällä tilaus vastaanoton infoon, ei sähköposti tilauksia.

Lapset, nuoret ja lapsiperheet
Neuvola toimittaa 0-15-vuotaiden lasten ja nuorten sairauden hoitoon tarkoitetut ilmaisjakelun piiriin kuuluvat hoitotarvikkeet kuten vaipat, katetrit, syöttöletkut ja ruiskut. Tarvikkeiden saamisen edellytyksenä on hoitavan tahon lähete, esimerkiksi lähete HUS alueen sairaalasta lasten poliklinikalta tai osastolta. Neuvola tilaa tarvikkeet Hus-logistiikasta ja toimitusaika on vähintään yksi viikko, usein erityistuotteita tilatessa 2-3 viikkoa.

Oman alueen neuvolan terveydenhoitajaan voi ottaa yhteyttä puhelimella puhelinaikoina tai jättää soittopyynnön sähköpostilla. Terveydenhoitajien aluejako ja yhteystiedot löytyvät täältä.

Aikuisten materiaalitilaus
Sähköisesti tällä lomakkeella, puhelimitse keskiviikkoisin klo 10 - 11 puh. 040 191 4201 tai jättämällä tilaus vastaanoton infoon, ei sähköposti tilauksia.

Ikäihmiset
Ikäihmiset (yli 65-vuotiaat) saavat ilmaisjakelun piiriin kuuluvat hoitotarvikkeet, kuten inkontinenssituotteet ja haavanhoitotuotteet kotihoidon kautta. Kotihoidon yhteystiedot löytyvät täältä.

Viimeksi muokattu 12.12.2019