Tiedotteet 


27.11.2020

Myös Sipoon kunta tiukentaa rajoituksia koronaviruksen torjumiseksi – Monitoimihalli suljetaan, lukiot etäopetukseen

Koko Uudenmaan ja myös Sipoon katsotaan nyt olevan pandemian leviämisvaiheessa. Sipoo ottaakin käyttöön entistä tiukempia rajoituksia koronaviruspandemian leviämisen estämiseksi. Useimmat julkiset tilat, kuten Monitoimihalli, suljetaan lauantaista 28.11.2020 alkaen kolmeksi viikoksi. Toisen asteen koulutus siirtyy etäopetukseen 1.12. alkaen, ja kaikki kunnan yleisötilaisuudet perutaan 18.12. asti.

Uutinen

27.11.2020

Vierailut ikääntyneiden asumisyksiköissä ja Akuutti- ja kuntoutusosastolla

Sipoon kunta on päivittänyt ohjeistusta vierailuista ikääntyneiden asumisyksiköissä ja akuutti- ja kuntoutusosastolla.

Uutinen

24.11.2020

Kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut ovat kuormittuneet koronaviruksen takia

Sipoon sosiaali- ja terveyspalveluiden aikoja joutuu odottamaan tällä hetkellä kauemmin koronaviruksen takia. Monissa palveluissa jonot ovat tavanomaisia pidempiä.

Uutinen

20.11.2020

Useita uusia suosituksia ja rajoituksia koronaviruksen torjuntaan Sipoossa – Kasvomaskeja suositellaan yläkouluihin oppilaille

Uudenmaan koronakoordinaatioryhmä on suositellut käyttöönotettavaksi uusia rajoituksia ja suosituksia koko Uudellamaalla, jotta koronavirusepidemian leviäminen saataisiin hallintaan ennen joulua. Kyseiset rajoitukset ja suositukset ovat voimassa myös Sipoossa maanantaista 23.11.2020 alkaen. Myös aiemmat rajoitukset ja suositukset pysyvät voimassa.

Uutinen

13.11.2020

Itä-Uudellemaalle yhteinen alueellinen esteettömyys- ja saavutettavuusohjelma

Itäiselle Uudellemaalle laaditaan yhteinen alueellinen esteettömyys- ja saavutettavuusohjelma vuosille 2021–2025.

Uutinen

13.11.2020

Kasvomaskien käyttöä suositellaan yläkoulujen henkilöstölle Sipoossa

Sipoon kunta suosittelee kasvomaskin käyttöä aikuisille yläkouluissa Uudenmaan alueellisen koordinaatiotyöryhmän linjausten mukaisesti. Lisäksi niissä koulukiinteistöissä, joissa samoissa tiloissa on luokka-asteita 0-9, koskee maskisuositus aikuisia myös alakouluissa ja esiopetuksessa. Henkilöstön kasvomaskien käytöllä voidaan pienentää tartuntariskiä sekä mahdollisesti vähentää altistustilanteita kouluissa ja karanteeneja.

Uutinen

12.11.2020

Kungsvägens skolassa koronavirustartunta henkilökunnassa – yksi opetusryhmä karanteeniin

Sipoossa Kungsvägens skolassa on todettu koronavirustartunta henkilökuntaan kuuluvalla. Sairastunut henkilö ollut paikalla koulussa oireettomana taudin tartuttavuusaikana. Oppilaat yhdestä opetusryhmästä ja muutama henkilö opetushenkilökunnasta ovat altistuneet tartunnalle ja heidät asetetaan karanteeniin.

Uutinen

05.11.2020

Sipoonlahden koulussa koronavirustartunta oppilaalla – yksi opetusryhmä lisää karanteeniin

Sipoossa Sipoonlahden koulussa on todettu yksi uusi koronavirustartunta oppilaalla. Sairastunut oppilas ollut paikalla koulussa oireettomana taudin tartuttavuusaikana. Oppilaat yhdestä opetusryhmästä luokka-asteella 6 ja muutama henkilö opetushenkilökunnasta ovat altistuneet tartunnalle ja heidät asetetaan karanteeniin.

Uutinen

01.11.2020

Sipoonlahden koulussa koronavirustartunta oppilaalla – kolme opetusryhmää karanteeniin

Sipoossa Sipoonlahden koulun yhdellä oppilaalla on todettu koronavirustartunta. Sairastunut oppilas ollut paikalla koulussa oireettomana taudin tartuttavuusaikana. Oppilaat ja opetushenkilökunta kolmesta opetusryhmästä luokka-asteella 9 ovat altistuneet tartunnalle ja heidät asetetaan karanteeniin.

Uutinen

30.10.2020

Söderkulla skolassa koronavirustartunta oppilaalla – luokka-asteet 5-6 karanteeniin

Sipoossa Söderkulla skolan yhdellä oppilaalla on todettu koronavirustartunta. Sairastunut oppilas ollut paikalla koulussa oireettomana taudin tartuttavuusaikana. Oppilaat ja opetushenkilökunta luokka-asteilla 5-6 ovat altistuneet tartunnalle ja heidät asetetaan karanteeniin 7.11. saakka.

Uutinen


 

 

 


Viimeksi muokattu 09.07.2019