LastenneuvolaLastenneuvolassa seurataan alle esikouluikäisen lapsen kasvua ja kehitystä. Tavoitteena on edistää lapsen ja perheen hyvinvointia, tukea vanhemmuutta, ennaltaehkäistä sairauksia ja havaita mahdolliset ongelmat jo varhaisessa vaiheessa. 
Ajanvaraus ja neuvonta
  • Soita omalle terveydenhoitajallesi puhelinaikana ma−to klo 12.00−12.45.  Yhteystiedot löydät täältä. Jos puhelinaika ei sovi sinulle, varaa omalle terveydenhoitajallesi sinulle sopiva soittoaika sähköisesti.
  • 1−3 -vuotistarkastukseen voit varata ajan sähköisesti. Varaa aika lapsen nimellä. Huom! 1,5-vuotiaan lääkärintarkastukseen aika varataan omalta terveydenhoitajalta.
  • Peru neuvola-aika soittamalla omalle terveydenhoitajallesi puhelinaikana tai lähettämällä tekstiviesti numeroon 040 486 9113. Liitä viestiin asiakkaan nimi ja syntymäaika
Lastenneuvolan käynnit ja rokotukset

Lapsen kasvua ja kehitystä seurataan terveystarkastuksissa ja tarvittaessa lisäkäynneillä vastaanotolla tai avoneuvolassa.

Täältä löydät esitteen lastenneuvolan käynneistä ja rokotuksista. Molemmat vanhemmat ovat tervetulleita kaikille seurantakäynneille, mutta erityisesti niin sanottuihin laajoihin terveystarkastuksiin. Laajoissa terveystarkastuksissa pyrimme huomioimaan koko perheen hyvinvoinnin ja mahdollisen tuen tarpeen.

Ennen seuraavia lastenneuvolan käyntejä pyydämme vanhempia täyttämään seuraavat lomakkeet:

Tutustu myös neuvolan linkkivinkkeihin.

på svenska
Viimeksi muokattu 14.11.2019