På svenska

Tukipalvelut

Lisätietoja ja haku:

Palveluohjaus
puh 09 2353 6014
puhelinajat ma-to klo 9-15 ja pe klo 9-14
jos emme pysty vastaamaan puheluusi, niin soitamme takaisin päin.

tai palveluohjaus@sipoo.fi

Ethän käytä sähköpostia luottamuksellisten tai henkilökohtaisten tietojen lähettämiseen.

Palveluohjauksen kautta on mahdollisuus saada tarpeen mukaan seuraavia tukipalveluita: ateriapalvelu, kauppakassipalvelu, saunapalvelu, pesulapalvelu ja turvapuhelinpalvelu.

Tukipalvelut ovat maksullisia.

Ateriapalvelu

Kotihoidon kautta on mahdollisuus saada ateriapalvelua, jolloin lämmin tai kylmä ateria kuljetetaan kotiin joka päivä. Ateriat toimittaa tällä hetkellä Hoiva Mehiläinen Oy.

Kauppakassi

Asiakkaalla on mahdollisuus saada kauppatarvikkeita kaksi kertaa viikossa kotiin kuljetettuna. Kotihoidon henkilökunta avustaa tilauksen tekemisessä. Kauppakassin toimittaa tällä hetkellä Hoiva Mehiläinen Oy.

Saunapalvelu

Saunapalvelu on tarkoitettu asiakkaille, joilla ei ole turvallista mahdollisuutta saunomiseen. Kotihoidon henkilökunta toimii tukena saunassa. Saunapalvelussa voi käydä kerran viikossa ja kuljetus järjestetään tarvittaessa.

Pesulapalvelu

Asiakkaalla on mahdollisuus käyttää pesulapalveluita, mikäli toimintakyky on alentunut.

Hoitotarvikejakelu

Ikäihmiset (yli 65-vuotiaat) saavat ilmaisjakelun piiriin kuuluvat hoitotarvikkeet, kuten inkontinenssituotteet ja haavanhoitotuotteet kotihoidon kautta. Poikkeuksena on diabetestuotteet, joiden jakelu on keskitetty terveysasemalle.

Hoitotarvikkeiden tarve arvioidaan yksilöllisesti. Lääkärinlausunto tarpeesta diagnooseineen tarvitaan, jotta ilmaisjakelu voidaan myöntää.

Turvapuhelinpalvelu

Asiakkaalla on mahdollisuus saada turvapuhelin kotiin yksityisiltä palveluntuottajilta.

Siivous

Mikäli toiveenne on saada siivousta kotiin, voimme neuvoa ja ohjata teitä yksityisen siivouspalvelun tuottajan valinnassa. Kotisiivous oikeuttaa kotitalousvähennyksen tekemiseen verotuksessa.

Viimeksi muokattu 10.06.2020