Ammatillinen koulutus

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä KEUDA tarjoaa Sipoon toimipisteessään Enterissä suomenkielistä tutkintoon tähtäävää ammatillista koulutusta peruskoulun päättäneille nuorille. Keuda Sipoossa voi suorittaa liiketalouden (merkonomi), tieto- ja viestintätekniikan (datanomi) sekä sähkö- ja automaatioalan (sähkö- ja automaatioasentaja) perustutkinnot. Tarkempia tietoja Sipoon Enterin opintotarjonnasta ja toiminnasta löydät Enterin sivuilta.

Edupoli ja Point College yhdistivät voimansa. 1.1.2019 alkaen uusia uria tarjoaa Careeria. Uusi oppilaitos Careeria, haluaa kannustaa, välittää ja mahdollistaa, ohjata urapolulle, luoda uusia uria ja vahvistaa elinikäistä oppimista sekä integroitua työelämään. Careerian kaksikielinen järjestämislupa mahdollistaa monipuolisen kehittämisen ja elinvoiman kasvattamisen yhdessä työelämän kanssa. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja engalnniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Omistajakunnat ovat Porvoo, Sipoo, Loviisa, Askola ja Lapinjärvi ja toimita-alueena koko itäinen Uusimaa sekä pääkaupunkiseutu. Virtuaalisesti palvellaan valtakunnallisesti ajasta ja paikasta riippumattomasti.

Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa ja tutkintovalikoimaan kuuluu yli 80 eri alan perus-, ammatti ja erikoisammattitutkintoa. Opiskelijamäärä on n. 3000 opiskelijavuotta ja opiskelijoina se on n. 11 000 asiakasta vuodessa. Careerian liikevaihto on n. 32 milj. euroa. Konserniin kuuluu myös tytäryhtiö Edupoli Oy, joka toimii vapailla markkinoilla. Careerian henkilöstömäärä on yli 400, ja toimipisteitä on yhteensä 10: Porvoo 5 kpl, Loviisa, Askola, Vantaa, Helsinki ja Kerava.

 

Sipoon Enterin yhteystiedot:

Iso Kylätie 14,
04130 Sipoo

Toimialapäällikkö 
Jari Haapala
puh.
050 462 8822
email. jari.haapala@keuda.fi

Koulutusassistentti

Jonna Asikainen
puh. 040 174 4476
email. jonna.asikainen@keuda.fi


Careerian yhteystiedot:

Careeria
Puh. 02 51311
www.careeria.fi
info@careeria.fi
opintotoimisto@careeria.fi
Toimipisteet: https://www.careeria.fi/yhteystiedot/
Facebook: www.facebook.com/careeria/

Ethän käytä sähköpostia luottamuksellisten tai henkilökohtaisten tietojen lähettämiseen.

 

 

På svenska

Viimeksi muokattu 17.01.2020