Sipoonlahden esiopetus

E-oppikylän esittelyvideo

F-oppikylän esittelyvideo

Sipoonlahden esiopetusyksikkö tarjoaa esiopetusta ja täydentävää varhaiskasvatusta esiopetusikäisille lapsille. Yksikkö toimii Sipoonlahden koululla.Yhteystiedot esiopetusyksikköön ovat: Sipoonlahden koulu, Neiti Miilin yksikkö (esiopetus, vuosiluokat 1.–6.)Söderkullan koulutie 7,01150 Söderkulla.

Esiopetusyksikkö aon avoinna klo 7-17 välisenä aikana.

Uusi esiopetussuunnitelma ja Sipoon kunnan panostus varhaiskasvatuksen kehittämiseen luovat hyvän pohjan laadukkaalle toiminnalle. Pidämme tärkeänä kunnioittavaa ja sensitiivistä kohtaamista, niin lasten, vanhempien kuin henkilökunnan välillä sekä leikin kautta oppimista ja lapsen osallisuutta. Suunnittelemme ja arvioimme toimintaa säännöllisesti lasten kanssa. Ryhmän jäsenenä toimiessa lapsi oppii tärkeitä tunne- ja vuorovaikutustaitoja. Panostamme kannustamalla kasvattamiseen ja lapsen vahvuuksien esille nostamiseen.

Sipoonlahden koulun laajennushankkeen myötä olemme saaneet syksyllä 2019 käyttöömme uudet tilat, joissa esi- ja alkuopetus toimivat yhteisissä oppikylissä. Käytössämme on monipuolista digivälineistöä kuten älytauluja, Beebot -robotteja ja Ipadeja. Sipoon monipuolinen luonto tarjoaa lapsille hienon oppimisympäristön.

Ritva Lindwall- Sipoonlahden esikoulu ja Talman esikoulu
vs. esiopetuksen esimies Ritva Lindwall
puh 040 627 6743
ritva.lindwall@sipoo.fi


Viimeksi muokattu 08.06.2020