Yrityssuunnistus 3.8.-5.9.2020

På svenska

Tapahtuma on päättynyt - kiitos kaikille suunnistajille ja yrityksille!

Suunnistuksen pääpalkinnon voitti Gunilla. Arpaonni suosi myös Eijaa, Mikaa, Anua, Kimiä, Carolaa, Annaa, Mayaa ja Jarkkoa. Otamme voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti.

Nähdään suunnistuksen parissa ensi vuonna!

 

Glad företagarnas dag!
Företagsorienteringen är avslutad – ett stort tack till alla deltagare och medverkande företag!
Huvudpriset vanns av Gunilla. Övriga priser vanns av Eija, Mika, Anu, Kimi, Carola, Anna, May och Jarkko. Vi kontaktar vinnarna personligen.
Vi ses igen nästa år i orienteringens tecken

Yrityssuunnistus 2020 logo

Tutustu kartalla mukana oleviin yrityksiin tämän linkin kautta (karttapalvelu) tai tutustumalla yrityksiin alla olevan kartan avulla!

Yrityssuunnistus kartta

 

Sipoon kunta ja Sipoon Yrittäjät ry järjestävät yhteistyössä 3.8.–5.9.2020 Sipoolaisten Yrityssuunnistuksen, jossa kuntalaiset pääsevät kiertämään sipoolaisia yrityksiä suunnistuksen merkeissä. Tapahtuman tarkoituksena on tehdä sipoolaisia yrityksiä kuntalaisille tutuiksi. Yrityssuunnistus huipentuu kansalliseen Yrittäjänpäivään lauantaina 5.9.2020, jolloin suoritetaan arvontoja tapahtumaan osallistuneiden suunnistajien kesken.

 

Mitä yrityssuunnistus käytännössä tarkoittaa:

Suunnistajina saavat osallistua kaikki sipoolaiset, myös vieraspaikkakuntalaiset ovat tervetulleita mukaan. Suunnistusta voi tehdä 3.8.–5.9.2020 välisenä aikana. Ilmoittautumista ei tarvita, vaan jokainen saa suunnistaa, kun itselle parhaiten sopii. Suunnistaja saa vapaasti valita yritysrastit, joissa vierailee.

Rastien kerääminen 5.9. klo 14:00 asti

Rastit kerätään mobiilissa QR-koodien avulla. Jokaisessa yritysrastipaikassa on QR-koodilla varustettu rastilomake, josta löytyy QR-koodin lisäksi myös rastikohtainen koodi. Lue puhelimella ensin QR-koodi, jonka jälkeen voit syötää rastikoodin. Mikäli haluat osallistua palkintojen arvontaan, täydennä myös puhelinnumerosi tai sähköpostisi. Palkinnot arvotaan heti sunnistuksen päättymisen jälkeen, voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Rasteja voit kerätä myös paperisella lomakkeella, johon kirjoitetaan rastikoodit. Lomakkeen voi noutaa kuntalasta tai suunnistukseen osallistuvista yrityksistä. Palautusohjeet sekä tarkemmat ohjeet suunnistukseen löytyy lomakkeesta. Lomake tulee olla palautettuna mukana oleviin yrityksiin viimeistään lauantaina 5.9 klo 14:00. Huomioithan, että kaikki yritykset (mukaan luettuna Kuntala ja kirjastot) eivät ole lauantaina avoinna. Jos suunnittelet palauttavasi rastilomakkeita viimeisien päivien aikana, tarkista yritysrastien aukioloajat jo etukäteen!

Suunnistuksen palkinnot

Suunnistajien kesken arvotaan 5.9.2020 yksi pääpalkinto, jonka arvontaan osallistuvat kaikki rasteja keränneet. Lisäksi arvotaan viikkokohtaisia palkintoja muun muassa ahkerimmille suunnistajille. Palkinnot sisältävät muun muassa sipoolaisten yritysten tuotteita ja palveluita.

Tapahtuman aikana yritykset voivat tarjota suunnistajille kiinnostavia tarjouksia, joihin kannattaa käydä tutustumassa.

Yrityssuunnistuksen Facebook-tapahtumaan julkaistaan myös kaikkien osallistuvien yritysten tiedot sekä ohjeet osallistumiseen.

Koronaviruksesta johtuen tapahtuma-aika on viisi viikkoa, jotta turvataan riittävä suunnistajien eriaikainen liikkuminen. Muistathan noudattaa suunnistaessasi hyvää käsi- ja suuhygieniaa sekä turvavälejä. Jääthän kipeänä kotiin!

 

Ohjeet yrittäjälle osallistumiseen »

Lisätietoja tapahtumasta antaa:

Sipoon kunta
yrityskoordinaattori Henna Piilo, puh. 040 480 8529 / henna.piilo@sipoo.fi
työllisyyspäällikkö Lassi Puonti, puh. 040 191 4425 / lassi.puonti@sipoo.fi

Sipoon Yrittäjät ry
puheenjohtaja Juhani Aalto, puh. 0400 997 597 / juhani.aalto@arkja.fi
hallituksen jäsen Jeanette Broman, puh. 045 121 4189 / nette@sipoonsyke.fi

 

Tapahtuman tietosuojaselosteeseen voit tutustua täällä.
Viimeksi muokattu 05.09.2020