07.04.2020

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi auttamaan riskiryhmäläisiä

Koronaviruksen aiheuttaman epidemian vuoksi monet iäkkäät ja muut riskiryhmiin kuuluvat ihmiset kaipaavat nyt poikkeuksellisen paljon apua erilaisissa arjen asiointitapahtumissa. Sipoon kunta hakee nyt vapaaehtoisia monipuolisiin avustustehtäviin.

Uutinen Ajankohtaista

07.04.2020

Tutustu Nikkilän keskuspuiston virtuaalisen työpajan yhteenvetoon ja jätä kommenttisi

Minkälainen oli Sibbosten, Per-Olofin, Tompan ja Venlan toivepuisto?

Uutinen Ajankohtaista

07.04.2020

Kunnanjohtaja Mikael Grannas: Tämä kestää muutaman kuukauden, mutta menee kyllä ohi

Miten Sipoon kunnanjohtaja Mikael Grannas suhtautuu koronavirustilanteeseen? Mitä Sipoossa tehdään nyt? Mikä on Grannaksen mansikkapaikka? Vastaukset näihin kysymyksiin saat katsomalla videon ”Kahvihetki Sipoon kunnanjohtajan kanssa”.

Uutinen Ajankohtaista

06.04.2020

Muutamien varhaiskasvatuksen yksiköiden toimintaa yhdistetään

Sipoon varhaiskasvatuksessa arki sujuu hyvin koronavirusepidemiasta huolimatta. Läsnä olevien lasten määrä on vakiintunut noin 20 % kuten muuallakin Suomessa. Muutamien yksiköiden toimintaa yhdistetään 6.4. alkaen hyvin vähäisen lapsimäärän vuoksi. Ryhmäkoot pysyvät tästä huolimatta pieninä ja yhdistämisessä huomioidaan varovaisuus epidemian leviämisen ehkäisemiseksi. Lisäksi suunnitelmassa on huomioitu huoltajien näkökulmasta mahdollisimman pienet muutokset kuljetusetäisyyksissä.

Uutinen Ajankohtaista

06.04.2020

Rosk'n Roll tiedottaa: Jätehuoltopalveluissa poikkeusaikatauluja pääsiäisenä

Jäteastiat voidaan viikoilla 15 ja 16 tyhjentää päivää normaalia aikaisemmin tai myöhemmin pääsiäisen vuoksi. Jäteasemat ovat arkipyhinä kiinni.

Uutinen Ajankohtaista

06.04.2020

Helle-kirjastojen e-aineistojen lainaaminen on huimassa kasvussa

Helle-kirjastojen fyysiset toimipisteet ovat suljettuina, mutta e-aineistojen käyttö kasvaa hurjaa vauhtia. Kirjastot ovat panostaneet tarjonnan lisäämiseen, e-aineistojen markkinointiin sekä opastamiseen puhelimitse.

Uutinen Ajankohtaista

03.04.2020

Osa on ehtinyt jo parantua koronavirustaudista

Koronavirustartuntojen tilanne on pysynyt Sipoossa ennallaan. Uusia varmistettuja tartuntoja ei ole todettu tämän viikon aikana, joten laboratoriokokein todettujen tartuntojen määrä on sipoolaisilla edelleen yhteensä noin kolmisenkymmentä (Tilannetieto 3.4. klo 14). Osa tartunnan saaneista on myös ehtinyt parantua koronavirustaudista.

Uutinen Ajankohtaista

03.04.2020

Sipoon kunta tarjoaa mahdollisuuden tilata ja noutaa kouluruokaa etäkoululaisille

Sipoo alkaa tarjota etäkoululaisille mahdollisuutta noutaa kouluruokaa kotiin. Ruoka tulee tilata etukäteen Wilman kautta edeltävän viikon aikana ja noutaa itse kotiin noutoaikoina.

Uutinen AjankohtaistaSivun lisääjä: 01.06.2011