< Ajankohtaista
17.05.2020

Sipoossa Söderkulla skolassa suositellaan oppilaita siirtymään etäopetukseen henkilökuntavajeen vuoksi

Sipoon kunta suosittelee 4.-6. luokka-asteen oppilaita siirtymään Söderkulla skolassa tilapäisesti etäopetukseen maanantaista 18.5.2020 alkaen. Suositus on voimassa koko ensi viikon. Niin merkittävä osa koulun opettajista ja koulunkäynnin ohjaajista on karanteenissa oltuaan kontaktissa koronavirustartunnan saaneeseen henkilöön, että lähiopetusta ei voida järjestää koulun kaikille oppilaille turvallisesti. Etäopetusta opettajat voivat antaa oppilaille turvallisesti myös karanteenissa ollessaan. Oppilaat eivät ole altistuneet.

Lähiopetusta annetaan Söderkulla skolassa tavalliseen tapaan ensi viikollakin luokka-asteiden 1.-3. oppilasryhmille ja kaikille pienryhmille. Lisäksi suosituksesta huolimatta kouluun voivat tulla ne oppilaat 4.-6. luokka-asteilta, jotka haluavat. Opetus heille tarjotaan kuitenkin etäyhteyksien kautta paikan päälle kouluun.

Huoltajille on kerrottu suosituksesta etäopetukseen siirtymisestä Wilman kautta.

Sipoon poikkeusolojen johtoryhmä päätti 15.5.2020, että kunnassa voidaan tarvittaessa siirtää oppilasryhmiä etäopetukseen, jos merkittävä osa opettajista ja koulunkäynnin ohjaajista on karanteenissa.


Viimeksi muokattu
17.05.2020
tagit: koulut