< Ajankohtaista
24.04.2020

Noutoruokaa tilataan Sipoossa viikoittain jo lähes tuhannelle etäkoululaiselle

Noutoruokaa tilataan Sipoossa viikoittain jo lähes tuhannelle etäkoululaiselle
Etäkoululaisten noutoruoka on kasvattanut yhä suosiotaan Sipoossa, ja ruokia on tilattu tällä hetkellä viikoittain yli 900 oppilaalle. Ruokajakelun järjestelyt ovat sujuneet hyvin molemmissa noutopaikoissa.

-Haluamme kiittää ruoka-annosten noutajia maltista sekä turvaetäisyyksien ja liikenneopastuksen noudattamisesta, sanoo ruokahuoltopäällikkö Marianne Putus.

Ruoka tulee tilata etäkoululaiselle etukäteen Wilman kautta viimeistään edeltävän viikon keskiviikkona kello 16 mennessä ja noutaa itse kotiin noutoaikoina.

-Haluamme muistuttaa huoltajia tilaamaan ruuan aina seuraavalle viikolle ajoissa. Tilauksia on runsaasti, eikä kunnalla ole mahdollisuutta ottaa vastaan jälkikäteen myöhästyneitä tai unohtuneita tilauksia, Putus sanoo.

Ruoka noudetaan tiistaisin ja perjantaisin klo 14.00-15.00 joko Lukkarin koulun keittiöltä Nikkilästä tai Opintien keittiöltä Söderkullassa. Tiistaina toimitetaan keskiviikon, torstain ja perjantain ruoka-annokset ja perjantaisin toimitetaan maanantain ja tiistain annokset. Annokset noudetaan oppilaan nimellä ja noutajan tulee olla aikuinen.

Aiemmat tiedotteet aiheesta:

Tiedote 14.4.2020: Etäkoululaisten noutoruokaa on tilattu Sipoossa sadoille oppilaille

Tiedote 3.4.2020: Sipoon kunta tarjoaa mahdollisuuden tilata ja noutaa kouluruokaa etäkoululaisille


Viimeksi muokattu
24.04.2020
tagit: koulut