< Ajankohtaista
03.04.2020

Sipoon kunta tarjoaa mahdollisuuden tilata ja noutaa kouluruokaa etäkoululaisille

Sipoo alkaa tarjota etäkoululaisille mahdollisuutta noutaa kouluruokaa kotiin. Ruoka tulee tilata etukäteen Wilman kautta edeltävän viikon aikana ja noutaa itse kotiin noutoaikoina.

Viikon ruokatilaukset tulee jättää Wilmassa aina viimeistään edeltävän viikon keskiviikkona kello 16 mennessä. Ruoka noudetaan tiistaisin ja perjantaisin klo 14.00-15.00 joko Lukkarin koulun keittiöltä Nikkilästä tai Opintien keittiöltä Söderkullassa. Tiistaina toimitetaan keskiviikon, torstain ja perjantain ruoka-annokset ja perjantaisin toimitetaan maanantain ja tiistain annokset. Annokset noudetaan oppilaan nimellä ja noutajan tulee olla aikuinen.

Ensimmäiset tilaukset Wilmaan tulee jättää ensi viikolla. Ensi viikolla tilaukset tulee jättää pääsiäisen takia poikkeuksellisesti jo viimeistään tiistaina 7.4. Ensimmäiset ruoka-annokset ovat noudettavissa tiistaina 14.4. Tilauksessa täytyy ilmoittaa niiden oppilaiden määrä ja nimet, joille ruoka tilataan, sekä mahdolliset erityisruokavaliot. Tilauksesta pitää myös käydä ilmi, kummasta noutopaikasta tilaaja hakee ruoka-annokset.

Ruoka-annokset valmistetaan, jäähdytetään ja pakataan valmiiksi keittiöllä noutopäivänä. Annokset ovat tavallista kotiruokaa, kuten keittoja ja laatikoita. Salaatti korvataan hedelmällä tai vihanneksella säilyvyyssyistä. Annokseen ei sisälly maitoa tai leipää, eivätkä annokset ole samaa ruokaa kuin koulujen ruokalistalla. Tilaajan tulee huolehtia annoksen säilyttämisestä alle +6 asteessa ja annoksen kuumentamisesta riittävän kuumaksi ennen ruokailua. Annoksia ei tule käyttää päiväysmerkintöjen eräännyttyä.

Ruoka-annoksia haettaessa tulee muistaa pitää turvaväli muihin hakijoihin ja annoksia jakavaan kunnan henkilöstöön. Huolehdithan myös, ettei annosten noutajalla ole flunssaoireita.

Etäopetukseen osallistuville oppilaille tarjotaan edelleen myös ruokailumahdollisuus paikan päällä Lukkarin koululla ja Opintien ruokalassa klo 12-12.45 välisenä aikana. Ruokailuun on ilmoittauduttava etukäteen edellisenä arkipäivänä ja henkilökunta pyrkii valvomaan, etteivät määräykset yli 10 hengen kokoontumisista ylity.

Tilaukset

Wilmassa viimeistään edeltävän viikon keskiviikkona kello 16 mennessä

Noutopaikat ja -ajat

Tiistait ja perjantait klo 14.00-15.00

Lukkarin koulun keittiö
Lähtevän tavaran ovi
Lukkarintie 2

Opintien keittiö
Keittiön takaovi, parkkipaikalta tullessa rakennuksen vasemmalla puolella
Opintie 6


Viimeksi muokattu
24.04.2020
tagit: koulut