< Ajankohtaista
26.03.2020

Tervetuloa Nikkilän keskuspuiston suunnittelutyöpajaan 1.4.2020

Tervetuloa Nikkilän keskuspuiston suunnittelutyöpajaan 1.4.2020
Nikkilän keskuspuiston työpaja järjestetään virtuaalisesti.

Iso kiitos kaikille Nikkilän keskuspuiston osallistuvan budjetoinnin ensimmäiseen ideointivaiheeseen osallistuneille!

Jakamianne ideoita tullaan seuraavaksi jatkojalostamaan suunnittelutyöpajassa, joka järjestetään koronaviruksesta johtuen virtuaalisesti etäkokoustyökalu Zoomin avulla keskiviikkona 1.4. klo 17:30–19:30. Jos olet estynyt osallistumaan virtuaaliseen työpajaan, voit tutustua materiaaliin 6.4. lähtien myös Sipoo rakentaa ja kehittää -sivulla.

Millaisia ideoita puiston yleissuunnitteluun on ehdotettu? Osallistu virtuaaliseen työpajaan niin pääset vaikuttamaan, mitä ideoita voisi viedä toteutukseen asti. Työpajassa on läsnä myös kansanedustaja ja valtuuston puheenjohtaja Heikki Vestman. Kannattaa osallistua, sillä hankkeeseen on tällä hetkellä varattu miljoona euroa ja sillä voidaan saada aikaan isoja muutoksia.

Tule sellaisena kuin olet, mitään erityisosaamista työpajaan osallistumiseen ei tarvita. Vain avointa, idearikasta mieltä ja halua yhteistyöhön uuden äärellä!

Ilmoittautuminen työpajaan

Ilmoittaudu virtuaalityöpajaan tästä linkistä. Ilmoittautumiseen tarvitset sähköpostiosoitteen. Lähetämme ohjeet ja linkin Zoomiin ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi. Ilmoittautuminen on avoinna 1.4.2020 klo 17 saakka.

Lämpimästi tervetuloa Zoomiin!

Lisätietoja:

Maria Mäntylä
Suunnittelija
040 184 9631
maria.mantyla (at) sipoo.fi


Viimeksi muokattu
30.03.2020
tagit: tapahtumat