< Ajankohtaista
04.12.2018

Uusi Nikkilän terminaali on otettu käyttöön Isolla Kylätiellä

Uusi Nikkilän terminaali on otettu käyttöön Isolla Kylätiellä
Tällä hetkellä terminaalin alueella tehdään vielä viimeistelytöitä, mutta laiturit 1-4 ovat jo normaalisti käytössä. Viimeinen laituri 5 otetaan käyttöön 10.12.2018, kun linjat 986 ja 987 siirtyvät uusille reiteilleen Nikkilässä.

Uuden terminaalin käyttöönotto ei ole muuttanut bussilinjojen reittejä tai aikatauluja. Nikkilässä kulkevat linja-autot käyttävät Isolla Kylätiellä sekä linja-autoaseman pysäkkejä, että Nikkilän terminaalin laitureita. Bussivuorot pysähtyvät Nikkilän linja-autoasemalla edelleen normaalisti, ja autoja voi jättää aseman lähettyville totuttuun tapaan. Voit tarkistaa bussilinjasi Reittioppaasta.

Lisäksi Ison Kylätien saneerauksen toisessa vaiheessa rakennetaan uusi Erottajan liityntäpysäköintialue Iso Kylätien ja Uudensillantien risteyksen lähettyville. Ison Kylätien saneerauksen toisen vaiheen rakennustyöt on aloitettu. Rakentaminen kestää kevääseen 2019 asti. Vuodelle 2019 on suunniteltu myös uuden liityntäpysäköintialueen rakentaminen Martinkyläntien ja Nikkiläntien risteykseen.

Nikkilän terminaali otettiin käyttöön 19.11.2018:

  • Nikkilän terminaalin laiturit 1-4 ovat käytössä, katso laiturikartta (jpg).
  • Linja-autojen reitit eivät ole muuttuneet uuden terminaalin takia
  • Linja-autot kulkevat edelleen vanhan linja-autoaseman kautta
  • Linjojen 986 ja 987 reitit Nikkilässä muuttuvat 10.12 lähtien
  • Nyt voit kertoa mielipiteesi HSL:n liikennöintisuunnitelmasta, vastausaika 9.12 asti

 


Viimeksi muokattu
04.12.2018