< Ajankohtaista
19.12.2016

Suomi 100 -juhlavuosi Sipoossa

Suomi 100 -juhlavuosi Sipoossa
Itsenäinen Suomi täyttää sata vuotta vuonna 2017, ja juhlavuosi näkyy myös Sipoossa.

Juhlavuoden teemana on YHDESSÄ ja tämä teema elää monissa tapahtumissa, joita järjestetään pitkin vuotta eri puolilla Suomea. Juhlavuoden aikana tarkastellaan yhdessä niin Suomen itsenäisyyden vuosisataa, nykyhetkeä kuin tulevaisuuttakin.

Myös Sipoossa järjestetään useita juhlavuoteen liittyviä tapahtumia, joihin toivotaan runsaasti osallistujia. Ensimmäinen tapahtuma Sipoossa on Nikkilässä järjestettävä ilotulitus 31.12. klo 18.00. Ilotulituksen järjestelyistä vastaavat JoHo Pyro, paikalliset yritykset ja Sipoon kunta.

Juhlavuoden paikallinen ohjelmarunko esitellään juhlavuoden alussa tammikuussa. Tapahtumia tulee lisää ohjelmaan vuoden mittaan. Sipoon tapahtumia voi selata alkuvuodesta kunnan tapahtumakalenterista. Jo nyt voi tutustua Suomi 100 -teemoihin ja tapahtumiin sivustoilla www.suomifinland100.fi tai www.suomi100uusimaa.fi.

Kaikki sipoolaiset yhdistykset, ryhmät ja henkilöt ovat tervetulleita tekemään Suomi 100 -ohjelmaa.

Vielä voi hakeutua mukaan juhlavuoden ohjelmistoon

Kuka tahansa voi hakea mukaan juhlavuoden ohjelmaan. Mukaan otetaan hankkeita, jotka liittyvät vuoden teemoihin ja tapahtuvat vuonna 2017. Ohjelmaan voi hakeutua aina lokakuuhun 2017 asti täyttämällä tämän verkkolomakkeen.

Hyväksytyt hankkeet saavat käyttöönsä Suomi 100 -tunnuksen ja pääsevät osaksi juhlavuoden virallista ohjelmaa.

Lisätietoja antaa kulttuuri- ja vapaa-aikapäällikkö Anne Laitinen, joka toimii Suomi100 -yhteyshenkilönä Sipoossa. Yhteystiedot: anne.laitinen(at)sipoo.fi, puh. 050 548 5682.

Ilmoittakaa hänelle myös, jos olette järjestämässä Sipoossa tapahtuman juhlavuoden aikana ja olette saaneet tapahtumallenne Suomi 100 -hyväksynnän.


Viimeksi muokattu
04.01.2017
tagit: kulttuuri