< Ajankohtaista
22.08.2016

Sipooseen tulee terveysneuvontapiste Avertti huumausaineiden käyttäjille

Sipoon kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut avaa terveysneuvontapisteen huumeita käyttäville. Terveysneuvontapiste Avertti avataan syyskuussa Nikkilän sosiaali- ja terveysasemalle.

Terveysneuvonnan tarkoituksena on huumeiden käytöstä johtuvien haittojen vähentäminen. Ohjaustyön tavoitteena on madaltaa asiakkaille kynnystä hakeutua päihdehoitoon ja saada kontakti niihin kentällä oleviin huumeiden käyttäjiin, jotka eivät ole vielä palvelujen piirissä.

Huumeidenkäyttäjät voivat vaihtaa käytetyt ruiskut ja neulat puhtaisiin neuvontapiste Avertissa. Terveysneuvontapalveluihin sisältyvät ohjaus- ja neuvontatyö terveyskysymyksissä (terveydenhoidosta, tartuntataudeista) ja palveluohjaus. Palvelut toteutetaan kynnyksettömästi; lähetettä tai ajanvarausta ei tarvita. Palvelussa voi asioida nimettömästi. Palvelut ovat asiakkaille maksuttomia.

Terveysneuvontapiste Avertin osoite: Sipoon sosiaali- ja terveysasema, Jussaksentie 14. Neuvontapisteen sisäänkäynti on aseman päivystysoven läheisyydessä, sisäpihan kautta ja ensimmäinen ovi vasemmalta.
Neuvontapisteen aukioloajat: 6.9.2016 alkaen joka tiistai klo 14–16.


Viimeksi muokattu
22.08.2016