< Ajankohtaista
15.08.2016

Sipoossa ollaan IHAN PIHALLA jo kolmatta kertaa

Sipoon kunta järjestää kolmannen kerran ilmaistapahtuman IHAN PIHALLA lauantaina 27.8. Nikkilässä. Kaikki ovat tervetulleita kyläjuhlaan nauttimaan puistopiknikistä, musiikista ja katutaiteesta yksin tai koko perheen voimin!

Topeliuspuistossa esiintyvät kello 13–16 muun muassa Paulina Biström, Emmy & Friends, Debbiefox, Robert&Eye, tanssiryhmä Spirit Upgrade, kuoro Singoalla, Nukketeatteri Onnenhetkiä sekä ruotsinkielinen nukketeatteri Rödluvan. Tapahtumassa myös pop up -näyttely ja mahdollisuus tarttua mikkiin, sillä lava on vapaa kaikille.

Sipoon vammaisneuvosto järjestää yhdessäolopihan, ja myös Mannerheimin Lastensuojeluliitto vierailee tapahtumassa. Sipoon rakennusperinne ry esittelee katutaidetta Isolla Kylätiellä kello 13–17 ja illemmalla kello 19 esitetään näytelmä "Asfaltsänglar" teatteritalo Lilla Villanissa (huom. sisäänpääsy 20/12/10 €).

Ruoka- ja juomatarjoilusta vastaavat Il Carro Italian Street Food sekä 4H Café.

Tapahtuman näyttämö sijaitsee Topeliuspuistossa, Pääkirjaston takana. Lava on vapaa kaikille innokkaille, ota siis yhteyttä kulttuuri@sipoo.fi.

Aikataulu ja aina ajantasainen ohjelma on Facebookissa: IHAN PIHALLA 2016 ja kunnan nettisivuilla osoitteessa sipoo.fi.

Tiedustelut:
Tuottajat Hanna Ylöstalo ja Oskar Pullinen
kulttuuri@sipoo.fi / 09 2353 7027


Viimeksi muokattu
15.08.2016