< Ajankohtaista
10.05.2016

Sipoolaisia kokous-, tapahtuma- ja juhlatiloja voi nyt varata nettiportaalissa

Etsitkö kokoustilaa yhdistykselle, sopivaa paikkaa häille tai vaikkapa teatteriesitykselle? Sipoolaisia kokous-, tapahtuma- ja juhlatiloja on koottu kaikille avoimeen nettiportaaliin Sipoo-taloon, jossa tiloja voi varata suoraan tai jättää niistä varaustiedustelun. Sipoon kunta on perustanut Sipoo-talon ja ylläpitää sitä.

– Kunta haluaa tarjota tilansa kuntalaisten käyttöön silloin, kun ne muutoin seisoisivat tyhjillään. Haluamme myös antaa kaikille muille toimijoille mahdollisuuden tehdä samoin. Toivomme, että voimme näin tukea sipoolaista yhdistystoimintaa ja tapahtumien järjestämistä Sipoossa, sanoo kunnanjohtaja Mikael Grannas.

Sipoo-talossa ovat kunnan lyhytaikaisesti vuokrattavat tilat, mutta lisäksi palvelussa on tarjolla yhdistysten ja seurojen vuokraamia tiloja. Kunnan tiloista mukana ovat aluksi muun muassa Juhlatalo, kunnanhallituksen kokoushuoneet ja Wessman-sali.

Ilmoita tilasi mukaan

– Tilojen tarjonta tulee laajentumaan vähitellen. Kaikki Sipoossa kokous- tai juhlatiloja vuokraavat voivat ilmoittaa oman tilansa mukaan Sipoo-taloon. Kuka vain voi tulla mukaan maksutta, sanoo tekninen johtaja Ilari Myllyvirta.

Jokainen tilan omistajan päättää itse, missä laajuudessa ja millä ehdoilla kyseistä tilaa halutaan Sipoo-talossa vuokrata. Tilansa voi ilmoittaa mukaan täyttämällä sähköisen lomakkeen Sipoo-talossa.

Sipoo-talon käyttö on maksutonta

Sipoo-talon käyttö on ilmaista sekä tilan etsijälle että tarjoajalle. Asiakas maksaa vain tilavuokrasta ja mahdollisista lisäpalveluista. Kuka tahansa voi käyttää Sipoo-taloa löytääkseen sopivan tilan, eikä palvelun käyttö edellytä rekisteröitymistä.

Uudenlainen digitaalinen palvelu

Grannaksen mukaan digitalisaation kautta entistä parempien ja tehokkaampien palvelujen järjestäminen on Sipoon kunnan strategian ytimessä.

– Sipoo-talo on täysin uudenlainen, kaikille toimijoille avoin digitaalinen alusta ja hyvä esimerkki siitä minkälaista lisäarvoa digitalisaation avulla saadaan tuotettua, Grannas sanoo.

Sipoo-talo on paljon enemmän kuin talo. Astu sisään Sipoo-taloon!

Lisätiedot:
Hallintosihteeri Lari Siren, puh. 09 2353 6802, lari.siren@sipoo.fi (Sipoo-talon toimintamalli)Tilakoordinaattori Juha Huotari, puh. 09 2353 6273 (Kunnan tilojen vuokraus ja tapahtumajärjestämisen tukipalvelut)


Viimeksi muokattu
10.05.2016