< Ajankohtaista
13.05.2016

Jaa muistosi Nikkilästä

Muistot ovat tärkeä osa Sipoon Nikkilän historiaa ja identiteettiä. Kerro, minkälaisia muistoja sinulla on Nikkilän vanhoista rakennuksista ja paikoista? Keräämme kyselyllä sekä muistoja että arvioita Nikkilän vanhoista rakennuksista ja maisema-alueista.

Kysely on avoinna 26.6.2016 asti. Vastaa Muistojen Nikkilä -kyselyyn täällä.

Rakastuitko jossain? Tapahtuiko sinulle jotain hauskaa tai vaikka noloa jossain tietyssä paikassa? Muistatko minkälainen oli ensimmäinen kerta, kun kävit jossain rakennuksessa tai paikassa? Kyselyssä voit kertoa kaikenlaisista muistoista, jotka liittyvät Nikkilän rakennuksiin tai paikkoihin. Kyselyn lopussa voit myös tarkastella muiden vastaajien tallentamia muistoja.

Muistojen Nikkilä on mukana myös sosiaalisessa mediassa. Keskustele Twitterissä tai julkaise kuvasi Instagramissa hashtagilla #muistojennikkilä. Facebookissa voit osallistua Cultural planning Nikkilä -sivulla.

Uskomme, että arvostus asuinaluetta, rakennuksia ja paikkoja kohtaan kasvaa muistoja ja kokemuksia jakamalla. Kyselyn tuloksia hyödynnetään myös muun muassa Nikkilän kehittämisessä, kuten Nikkilän kehityskuvatyössä, ja väitöskirjatutkimuksessa, jossa tutkitaan ja kehitetään sähköisen osallistumisen keinoja kaavoituksessa. Tavoitteena on lisäksi toteuttaa julkaisu, jossa kerättyjä muistoja ja valokuvia esitellään.

Lisätiedot:
Kaavoittaja Aino Kuusimäki, aino.kuusimaki@sipoo.fi, puh. 09 2353 6717 (Nikkilän kehityskuva)
Arkkitehti ja tohtoriopiskelija Pilvi Nummi, pilvi.nummi@aalto.fi. (Tutkimus)


Viimeksi muokattu
19.05.2016
tagit: kulttuuri