< Ajankohtaista
21.10.2020

Ministeri Blomqvist vieraili Sipoossa

Pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvist kävi Sipoon kunnan vieraana tänään iltapäivällä (21.10.2020) Sipoossa. Ministeri Blomqvist tapasi vierailullaan kunnan edustajia ja Arla Oy:n edustajan Kuntalassa.

Keskustelun aiheina vierailun aikana olivat muun muassa Sipoon kasvu, Keravan ja Nikkilän välisen henkilöjunaliikenteen avaaminen sekä sosiaali- ja terveydenhuollon uudistus sekä sen rahoittaminen. Ministeri tutustui myös Sipoon uuteen Kuntalaan ja kuuli Arla Oy:n toiminnasta.

Muutamia ihmisiä kasvomaskit kasvoillaan. He ovat ministeri Thomas Blomqvist, kunnanjohtaja Mikael Grannas ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Kaj Lindqvist.

Pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvist tapasi vierailullaan muun muassa kunnanjohtaja Mikael Grannaksen, kunnanhallituksen puheenjohtajan Kaj Lindqvistin ja valtuuston puheenjohtajan Heikki Vestmanin.

Muutamia ihmisiä väljässä kokoustilassa kasvomaskit kasvoillaan. He ovat ministeri Thomas Blomqvist, kunnanhallituksen puheenjohtaja Kaj Lindqvist, valtuuston puheenjohtaja Heikki Vestman.


Viimeksi muokattu
21.10.2020