< Ajankohtaista
06.08.2020

Sipoo on mukana Tuusulan Asuntomessuilla yhdessä Kuuma-seudun kuntien kanssa

Sipoo on mukana Tuusulan Asuntomessuilla yhdessä Kuuma-seudun kuntien kanssa
Sipoo näkyy Tuusulan Asuntomessuilla yhdessä muiden Kuuma-seudun kuntien kanssa elokuun ajan. Kuuma-seutu houkuttelee uusia asukkaita alueelleen tarjoamalla hyvät elämisen puitteet ja välittömän tunnelman – kuin olisi grillijuhlissa.

Tunnelmaan ja puitteisiin pääsee helposti tutustumaan Kuuma-seudun omalla osastolla, jossa juhlistamme alueen monipuolisen asumisen mahdollisuuksia yhdessä. Tervetuloa viettämään koko messujen ajan kestäviä grillijuhlia kanssamme!

Kuumia palkintoja ja grillireseptivinkkejä

Kuuma-kunnat arpovat kuumia palkintoja joka päivä kaikkien kesken, jotka vastaavat kuumaan kyselyyn messujen aikana. Voit vastata kyselyyn messuilla tai kampanjasivuillamme osoitteessa grillijuhla.kuuma.fi.

Kampanjasivuilta ja messuosastolta voit myös napata grillireseptivinkit elämäsi grillijuhlaan. Sipoolainen reseptivinkki sitruunaisista kanankoivista avokadosalaatilla tulee Ravintola Tilaa Sipoossa pitäviltä Kaisa Rantamalta ja Matti Seppälältä.

– Parasta Sipoossa asumisessa on monimuotoinen luonto ja metsät, jotka ovat läsnä kaikkialla, Rantama ja Seppälä kertovat.

Miten pääsen messuille?

Asuntomessujen saapumisohjeet, tiedot lipuista ja aukioloajoista sekä turvajärjestelyistä saat messujen verkkosivuilta. Messut Tuusulan Rykmentinpuistossa ovat avoinna 3.–30.8.2020.


Viimeksi muokattu
06.08.2020