< Ajankohtaista
07.05.2020

Monitoimihallin kuntosalin sekä liikuntapalveluiden ja Sipoon opiston kurssien maksuja hyvitetään asiakkaille

Monitoimihallin kuntosalin sekä liikuntapalveluiden ja Sipoon opiston kurssien maksuja hyvitetään asiakkaille
Kunnan liikuntapalvelut ja Sipoon opisto hyvittävät asiakkaille koronavirusrajoitusten vuoksi keskeytyneiden kurssien ja ohjattujen ryhmien maksuja sekä Monitoimihallin kuntosalin käyttökatkoa. Hyvitys maksetaan asiakkaan pyynnöstä.
Opiston kurssikertojen maksuhyvitykset

Asiakkaat voivat hakea opiston kursseista maksuhyvityksiä sipoo.fi:ssä opiston verkkosivuilla olevan lomakkeen kautta. Tulostettava lomake tulee täyttää ja palauttaa joko postitse tai tuomalla SipooInfoon Nikkilään. SipooInfo Nikkilässä on myös mahdollista tulostaa lomake ja täyttää se paikan päällä.

Maksun hyvitystä opiston osalta tulee hakea 7.6. mennessä. Tarkemmat yksityiskohdat maksuhyvityksestä saat opiston verkkosivuilta.

Liikunnan ohjattujen ryhmien maksuhyvitykset

Liikuntapalveluiden ohjattujen ryhmien maksupalautuksia asiakkaat voivat hakea verkkolomakkeen kautta. Linkki lomakkeeseen on lähetetty sähköpostitse niille osallistujille, joiden ilmoittautumistiedoissa on ollut sähköpostiosoite. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta tai sähköpostiviesti ei ole tullut perille, voit tehdä pyynnön myös soittamalla kunnan asiakaspalveluun 09 2353 6000.

Lisätietoa maksuhyvityksen pyytämisestä saat liikunnan sivuilta sipoo.fi:stä tästä linkistä. Pyyntö liikuntapalveluiden ohjatun ryhmän maksun hyvittämisestä tulee tehdä 31.5.2020 mennessä. Ohjattujen ryhmien osalta palautukset pyritään maksamaan kesäkuun aikana.

Monitoimihallin kuntosalin hyvitykset

Kuntosalin käyttökatko kompensoidaan kuukausikortin ja kausikortin ostaneille.

Hyvityksen voi kohdistaa uuden kauden hankintaan Monitoimihallin Infossa 1.6. alkaen. Pyynnöstä, ja mikäli hyvityksen summa on 10 euroa tai enemmän, hyvitys voidaan vaihtoehtoisesti maksaa myös asiakkaan tilille. Hyvityksen kohdistus uuteen kauteen ja maksupyyntö on tehtävä 31.8.2020 mennessä. Tarkempi ohjeistus julkaistaan kuntosalin nettisivuilla toukokuun aikana.


Viimeksi muokattu
07.05.2020
tagit: liikunta