< Ajankohtaista
06.02.2020

Nikkilän sosiaali- ja terveysasemalla tehdään ilmanvaihdon parannustöitä

Nikkilän sosiaali- ja terveysasemalla tehdään ilmanvaihdon parannustöitä
Nikkilän sosiaali- ja terveysasemalla tehdään hammashoidon vastaanottotiloissa ja osassa 1.kerroksen vastaanottohuoneista asennustöitä viikoilla 8 -10. Tiloihin asennetaan kiertoilmajäähdyttimiä parantamaan huoneiden työskentely- ja asiointiolosuhteita. Kyseiset vastaanottotilat eivät ole käytössä töiden aikana. Päivittäinen toiminta sosiaali- ja terveysasemalla on pyritty kuitenkin hoitamaan niin, ettei jo annettuja vastaanottoaikoja jouduta perumaan.

Viikolla 10 tehdään lähtökohtaisesti asennuksia molempien kerrosten käytävillä. Tällöin asennetaan mm. jäähdytysaineputkistot ja sähkösyötöt.

Työalueet erotetaan muista asiakaspalvelutiloista rajauksin ja asiakkaita varten laitetaan opasteita. Asennustyössä käytetään pölyntorjuntaan erillistä laitteistoa. Asennustyöstä voi aiheutua jonkin verran meluhaittaa.

Kesällä 2020 ilmanvaihdon parannustöitä jatketaan. Tällöin sosiaali- ja terveysaseman uuden puolen nykyinen vyöhykepohjainen ilmanvaihto muutetaan niin, että kaikkialle saadaan paremmin tasaisesti raitista ilmaa. Samassa yhteydessä ilmanvaihtokanavat ja päätelaitteet puhdistetaan sekä ilmamäärät säädetään ja mitataan.

Lisätietoja:
Pekka Nirhamo
Talotekniikkainsinööri
pekka.nirhamo@sipoo.fi

 


Viimeksi muokattu
06.02.2020