< Ajankohtaista
15.10.2019

Ison Kylätien ja Martinkyläntien uusille liityntäpysäköintialueille voi nyt parkkeerata

Ison Kylätien ja Martinkyläntien uusille liityntäpysäköintialueille voi nyt parkkeerata
Ison Kylätien uusi liityntäpysäköintialue on otettu käyttöön, ja myös Martinkyläntien uuteen liityntäparkkiin voi alkaa nyt pysäköidä. Uusien liityntäpysäköintialueiden myötä autoilijoille, motoristeille ja pyöräilijöille on avautunut Nikkilässä runsaasti lisää pysäköintitilaa joukkoliikennereittien varrelle.

Ison Kylätien uuden liityntäpysäköintialueen tiemerkintätyöt ovat vastikään valmistuneet ja parkkipaikat voi nyt ottaa käyttöön. Enterin vieressä sijaitsevan pysäköintialueen valaistus päästään asentamaan vasta myöhemmin, joten lähiviikkoina parkkialueella voi vielä olla pimeällä tavallista hämärämpää. Valaisimet asennetaan myöhemmin syksyllä, kunhan ne saapuvat tehtaalta. Ison Kylätien liityntäpysäköinnissä on parkkiruutuja noin 90 henkilöautolle.

Martinkyläntien ja Nikkiläntien kiertoliittymässä tehdään vielä viimeistelytöitä, kuten taiteilija Pekka Paikkarin luoman susiaiheisen taiteen asennusta liittymän keskelle. Liityntäpysäköintialue on kuitenkin jo valmis ja sitä voi käyttää normaalisti. Martinkyläntien liityntäpysäköinnissä on tilaa noin 20–25 henkilöautolle ja vieressä on katettu pysäköintialue myös polkupyörille.

Virallisesti kiertoliittymän ja liityntäpysäköinnin avajaisia juhlitaan torstaina 17.10 samalla, kun juhlistetaan myös Nikkilän ja Nikinmäen välisen kevyen liikenteen väylän valmistumista kello 17-19. Avajaisjärjestelyistä johtuen liityntäpysäköinti on suljettuna keskiviikosta 16.10. klo 18 – torstaihin 17.10 klo 24. Voit lukea lisää avajaisista kunnan tapahtumakalenterista tästä linkistä.

 


Viimeksi muokattu
15.10.2019