< Ajankohtaista
08.08.2019

Rosk’n Roll tiedottaa: Jäteastioiden vuokrat laskivat Itä-Uudellamaalla

Rosk’n Roll tiedottaa: Jäteastioiden vuokrat laskivat Itä-Uudellamaalla
Rosk’n Rollilta vuokrattavien jäteastioiden hinnat laskivat monilokeroastioita lukuun ottamatta reilusti heinäkuun alusta alkaen Itä-Uudellamaalla. Vuokrahinnat ovat nyt yhtenevät koko jäteyhtiön toimialueella.

Uudenmaan jätelautakunnan hyväksyi keväällä uuden jätetaksan, joka tuli voimaan heinäkuun alusta. Merkittävimmät muutokset jätteiden tyhjennyspalveluissa koskivat Itä-Uudenmaan vuokra-astioiden hintoja. Hinta riippuu astiakoosta. Yleisimmin käytettyjen astiakokojen hinnat laskivat Itä-Uudellamaalla yli 40 prosenttia. Esimerkiksi 360-litraisen sekajäteastian kuukausivuokra laski 2,18 eurosta 1,10 euroon. Pientaloissa käytetyimmän, 240-litraisen sekajäteastian vuokra oli aiemmin 1,12 euroa kuukaudessa, nyt se on 0,66 euroa kuukaudessa.

”Kannustamme asiakkaitamme vuokraamaan jäteastian ostamisen sijaan. Uskomme ja toivomme, että vuokran alennus lisää vuokra-astioiden kysyntää”, kertoo palvelupäällikkö Marko Printz.

”Meiltä vuokrattu jäteastia on varmasti aina jätehuoltomääräysten mukainen. Se on sekä asiakkaan että meidän etu”, Printz selittää.

Uuden jätetaksan myötä tuli pieniä muutoksia myös jätteiden tyhjennyspalvelujen hintoihin, koskien lähinnä jätekuljetusten lisäpalveluja, kuten esim. lisäjätettä. Varsinaisia jäteastioiden tyhjennyshintoja ei korotettu. Rosk’n Rollin yleisimmät jäteastioiden tyhjennysmaksut ovat säilyneet samoina vuodesta 2013 saakka.

Lue lisää:
https://www.rosknroll.fi/


Viimeksi muokattu
08.08.2019