< Ajankohtaista
07.08.2019

Nikkilän kulttuuri- ja sivistyskeskuksen alueella muuttuneita pysäköinti- ja liikennejärjestelyjä – Muistathan huomioida muut liikenteessä!

Nikkilän kulttuuri- ja sivistyskeskuksen alueella muuttuneita pysäköinti- ja liikennejärjestelyjä – Muistathan huomioida muut liikenteessä!
Nikkilän kulttuuri- ja sivistyskeskuksen alueella on koulujen alkaessa useampia työmaita käynnissä ja muuttuneita pysäköinti- ja liikennejärjestelyjä. Haluamme näin koulujen syyslukukauden alussa muistuttaa turvallisesta ja toiset huomioonottavasta liikennekäyttäytymisestä.

Tänä syksynä Nikkilässä C-rakennuksen väistötiloissa on pieniä eskarilaisia. C-rakennuksen edustalle on järjestetty saattoalue, johon eskarilaiset voi turvallisesti tuoda autolla. Pääoven edusta on tarkoituksella rajattu vain kävellen liikkumiseen, siihen ei saa pysäköidä eikä pysähtyä. Eskarilaisten reitti ulkoilualueelle menee pääovesta henkilökunnan parkkialueen kautta.

Mopoilla ei kaahata koulujen ympäristössä. Mopoille on osoitettu oma parkkialueensa C-rakennuksen kohdalle tien toiseen reunaan. Pysäköintikartasta (alla) selviää parkkitilojen jako alueella. Kun klikkaat karttakuvaa, voit tarkastella sitä suurempana.

Iso Kylätien liityntäparkkialueen valmistuminen viivästyy hulevesitöiden takia arvioidusti elokuun loppuun. Enterin opiskelijoille ja henkilökunnalle suunnitellut parkkipaikat saadaan käyttöön tuolloin. Väliaikaisesti Enterin väki käyttää Pohjoisen koulutien jatkeen viereistä sorakenttää parkkialueena. Tästä aiheutuu kentän liikuntakäytölle ja muulle käytölle katkos kyseiselle ajalle, eli arvioidusti elokuun loppuun. Pahoittelemme tilannetta. Pohjoisen koulutien jatkeen ja sorakentän liittymäkohdan korkeaan kivetykseen toteutetaan ratkaisu, joka helpottaa ajamista kentälle.

Myös Iso Kylätien kiertoliittymän työmaa aiheuttaa omat haasteensa sujuvaan liikenteeseen. Kehotamme kaikkia liikkujia huomioimaan työmaiden opasteet tarkasti sekä kulkemaan varovasti.

Nikkilän Sydämen laajennustyömaa on selkeästi rajattu työmaa-aidoilla. Erityistä varovaisuutta pitää noudattaa työmaaliikenteen portin läheisyydessä. Urakoitsija järjestää työmaaportin kohdan mahdollisimman turvalliseksi ja ohjeistaa tavarankuljettajia. Alla olevasta kartasta voi tutustua työmaa-alueisiin. Kun klikkaat karttakuvaa, voit tarkastella sitä suurempana.

Kartalla työmaa-alueet kuvattuna

Hyvää ja turvallista kouluvuotta kaikille!

Lisätietoja:

www.sipoorakentaajakehittaa.fi

https://www.facebook.com/sipookehittaa/

Kehittäminen ja tuki -yksikön projektisuunnittelija anu.tuovinen@sipoo.fi


Viimeksi muokattu
15.08.2019