< Ajankohtaista
07.02.2019

Koulukuljetusten epäkohtia selvitetään palveluntarjoajien kanssa

Sipoon kunta on saanut viime aikoina muutamia ilmoituksia ongelmista ja epäkohdista liittyen koulukuljetuksiin. Kyse on ollut esimerkiksi tilanteista, joissa koulukuljetus ei ole tullut paikalle sovitusti, eikä lapsen huoltajille ole ilmoitettu asiasta. Pääosassa tapauksista koulukuljetuksen myöhästymisen taustalla on ollut huono keli, kuten auton juuttuminen lumeen.

Kunta käy kuljetusyritysten kanssa läpi kaikki tietoon tulleet tapaukset ja epäkohdat. Niistä on jo oltu yhteydessä yrityksiin. Yrityksiltä on pyydetty selvitystä tapauksista ja siitä, mitä tehdään, jotta vastaavilta tilanteilta vältyttäisiin tulevaisuudessa ja viestit kuljetusten mahdollisista poikkeustilanteista kulkevat huoltajille.

Jos koulukuljetus ei tule sovitusti, kannattaa olla ensisijaisesti yhteydessä suoraan Fixutaxiin (050 4666 686) tai vaihtoehtoisesti kunnan sivistysosastolle (040 191 4289). Autoa kannattaa kuitenkin odottaa 15 minuuttia yli sovitusta aikataulusta ennen yhteydenottoa.

Palautteet kuljetuksen laadusta ja kuljetuksiin liittyvistä ongelmista pyydämme lähettämään ensisijaisesti kirjallisesti osoitteeseen koulukuljetuksetskolskjutsar@sipoo.fi.


Viimeksi muokattu
07.02.2019