Tervetuloa Sipoon verkkopalveluun!

Sipoossa luonto on ihanan lähellä – metsät, järvet, kalliot, laitumet. Luonnonkauniit maisemat ja ainutlaatuinen sijainti houkuttelevat uusia asukkaita ja matkailijoita. Täällä voit nauttia niin maaseudun rauhasta kuin pääkaupunkiseudun sykkeestä.

Sipoossa on energinen meininki ja asiat hoituvat näppärästi. Koulutus, päivähoito ja terveyspalvelut ovat laadukkaita ja helposti saatavilla. Hyvät liikenneyhteydet takaavat, että työssäkäynti sujuu myös lähiseudulla.

Tule ja avaa aamusi metsäpolulla!

Palvelut aihealueittain

Tule meille töihin!

Työ Sipoon kunnalla tarjoaa mahdollisuuden tarttua uusiin, mielenkiintoisiin haasteisiin, olla mukana kehittämässä kasvavaa kuntaamme, oppia uutta sekä saada entistä monipuolisempia työtehtäviä.

Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihin

Tapahtumat

Sipoonkorpi Hop-On Hop-Off -bussi

Sipoonkorpea kiertää maaliskuusta marraskuulle Hop-On Hop-Off -bussi, joka kuljettaa retkeilijöitä nauttimaan Sipoonkorven upeasta luonnosta.

Bussin kyytiin voit nousta Nikkilästä tai Tikkurilasta sekä kaikilta 12 pysäkiltä reitin varrelta. Lue lisää bussin aikatauluista, reitistä ja lippuhinnoista.

Lue lisää

Visit Sipoo and Sipoo services in English

The municipality of Sipoo website, sipoo.fi, is currently available in Finnish and Swedish. However, we are continuously building up the site also in English, and new material is published gradually.

 

Sipoo.fi in English