Tervetuloa Sipoon verkkopalveluun!

Sipoossa luonto on ihanan lähellä – metsät, järvet, kalliot, laitumet. Luonnonkauniit maisemat ja ainutlaatuinen sijainti houkuttelevat uusia asukkaita ja matkailijoita. Täällä voit nauttia niin maaseudun rauhasta kuin pääkaupunkiseudun sykkeestä.

Sipoossa on energinen meininki ja asiat hoituvat näppärästi. Koulutus, päivähoito ja terveyspalvelut ovat laadukkaita ja helposti saatavilla. Hyvät liikenneyhteydet takaavat, että työssäkäynti sujuu myös lähiseudulla.

Tule ja avaa aamusi metsäpolulla!

Palvelut aihealueittain

Sipoo täyttää 670-vuotta

Syyskuussa juhlitaan 670- vuotiasta Sipoota Sipoo-viikolla 19.9.-25.9.2022.

Viikon aikana pääset esimerkiksi tutustumaan saaristomaisemaan, maistelemaan Sipoo-leivosta, svengaamaan jazzin tahdissa tai pistämään räpäten. Kuorolaulu raikaa Juhlatalolla ja Nikkilän urheilukentällä liikutetaan kaikenikäisiä.

Lue lisää Sipoo-viikon nettisivuilta

Viikonloppuna pääsee taas bussilla Sipoonkorpeen

Sipoonkorpi Hop-On Hop-Off -bussi kuljettaa jälleen retkeilijöitä luontoon 7.5.-25.9. Tutustu uudistettuun reittiin ja aikatauluihin alla olevasta linkistä.

Tutustu Sipoonkorpi Hop-On Hop-Off -bussilinjaan

Tule meille töihin!

Työ Sipoon kunnalla tarjoaa mahdollisuuden tarttua uusiin, mielenkiintoisiin haasteisiin, olla mukana kehittämässä kasvavaa kuntaamme, oppia uutta sekä saada entistä monipuolisempia työtehtäviä.

Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihin

Tapahtumat