Tervetuloa Sipoon verkkopalveluun!

Sipoossa luonto on ihanan lähellä – metsät, järvet, kalliot, laitumet. Luonnonkauniit maisemat ja ainutlaatuinen sijainti houkuttelevat uusia asukkaita ja matkailijoita. Täällä voit nauttia niin maaseudun rauhasta kuin pääkaupunkiseudun sykkeestä.

Sipoossa on energinen meininki ja asiat hoituvat näppärästi. Koulutus, päivähoito ja terveyspalvelut ovat laadukkaita ja helposti saatavilla. Hyvät liikenneyhteydet takaavat, että työssäkäynti sujuu myös lähiseudulla.

Tule ja avaa aamusi metsäpolulla!

Palvelut aihealueittain

Kunnan palvelut kesällä 2022

Kunnanviraston toimistot ja Kuntala ovat suljettuina 4.7.–31.7.2022.

Sipoon kunnan asiakaspalvelu SipooInfo Nikkilä, HSL-palvelupiste sekä Kelan etäyhteyspalvelu ovat avoinna myös heinäkuun.

Lue lisää palveluiden kesäaukioloajoista

Puu-Talman perinnekylän omakotitontit ovat haettavana

Haluaisitko sinä asua hirsi- tai puurakenteisessa kodissa perinnekylässä poissa kaupungin hälystä ja pölystä, mutta samaan aikaan ihanan lähellä kaikkea? Sipoon Puu-Talman perinnekylän omakotitalotontit ovat tulleet haettavaksi 4.4.2022 alkaen.

Lisäksi omakotitontteja on myynnissä Sipoossa myös Pohjanniityssä ja Taasjärvellä.

Lue lisää Puu-Talmasta

Viikonloppuna pääsee taas bussilla Sipoonkorpeen

Sipoonkorpi Hop-On Hop-Off -bussi kuljettaa jälleen retkeilijöitä luontoon 7.5.-25.9. Tutustu uudistettuun reittiin ja aikatauluihin alla olevasta linkistä.

Tutustu Sipoonkorpi Hop-On Hop-Off -bussilinjaan

Tule meille töihin!

Työ Sipoon kunnalla tarjoaa mahdollisuuden tarttua uusiin, mielenkiintoisiin haasteisiin, olla mukana kehittämässä kasvavaa kuntaamme, oppia uutta sekä saada entistä monipuolisempia työtehtäviä.

Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihin

Tapahtumat