Trafik 

Utvecklings- och planläggningscentralen handhar kollektivtrafikärenden, avdelningen för Teknik och miljö handhar väg- och gatuärenden och Bildningsavdelningen handhar skolskjutsar.


15.08.2019

De nya anslutningsparkeringarna i Nickby blir färdiga i början av hösten

Byggarbetet vid Stora Byvägens och Mårtensbyvägens anslutningsparkering kommer att försenas en aning. Enligt uppgifter från entreprenören kommer Stora Byvägens anslutningsparkering tas i bruk i augusti-septemberskiftet, och anslutningsparkeringen vid Mårtensbyvägen kommer tas i bruk i början av oktober.

Nyhet

09.08.2019

Asfaltering av Stora Byvägen i Nickby - Störningar i trafiken kan uppkomma

Saneringen av Stora Byvägen har framskridit och asfalteringen av byggarbetet börjar i början av nästa vecka (vecka 33). Arbetet med asfalteringen kommer att orsaka störningar i trafiken. Trafikdirigenter kommer att dirigera bilister under asfalteringen.

Nyhet

07.08.2019

Förändrade trafik- och parkeringsarrangemang vid Nickby kultur och utbildningscentrum - Visst kommer du ihåg att uppmärksamma andra i trafiken!

I närheten av Nickby kultur och utbildningscentrum är det många byggarbeten som är igång nu när skolorna börjar och parkerings- och trafikarrangemangen har ändrats. Vi vill såhär vid skolstarten påminna om säkert trafikbeteende som uppmärksammar andra som rör sig i trafiken.

Nyhet

07.08.2019

Nya gångvägar kring Sipoonlahden koulu - Nu kan du bekanta dig med de nya rutterna!

Sipoonlahden koulus nya utvidgningsdel har tagits i bruk. Målet med utvidgningen var att bygga en trevlig skola som erbjuder en öppen inlärningsmiljö som stöder modern pedagogik. Ändringsarbetet på den gamla delen av skolan har påbörjats. Den nya och den gamla delen kommer att bilda en enhetlig och utrymmesmässigt effektiv helhet. Den helt nya skolhelheten och inlärningsmiljön kommer att tas i bruk hösten 2020.

Nyhet


 


Senast ändrat 13.06.2019