Ajankohtaista

 

Susihiihtoa ei järjestetä

Susihiihtokomitea, eli Susihiihdon järjestelyistä vastaavat yhdistykset ja Sipoon kunnan liikuntapalvelut, on yksimielisesti päättänyt luopua Susihiihdon järjestämisestä. Susihiihto on pystytty järjestämään edellisen kerran vuonna 2013.

Hiihto-olosuhteet Etelä-Suomessa ovat huonontuneet merkittävästi ja tällä vuosituhannella Susihiihto on jouduttu perumaan 11 kertaa. Tämän päivän ilmasto ei mahdollista enää Susihiihdon tapaisen vuosittaisen tapahtuman järjestämistä.

Sipoon kunta haluaa kiittää kaikkia vuosien aikana Susihiihdon järjestelyissä mukana olleita yhdistyksiä ja talkooväkeä ja tapahtuman mahdollistaneita maanomistajia.

Lisätietoja:
Liikuntapalvelupäällikkö Piritta Forsell, piritta.forsell@sipoo.fi, puh. 040 191 4539

 

Lasten Liikuntamaa

Paikka; Sipoon monitoimihalli, Lukkarintie 5 04130 Sipoo

Sunnuntaisin klo 10:00 – 12:00

Pvm; 13.1., 10.2., 10.3, 14.4. ja 5.5.

Vapaata, vauhdikasta, iloista ja monipuolista perheliikuntaa 1 – 10 vuotiaille.

Liikuntamaassa voi esim. kokeilla parkour, sählyä, voimistelua jne.

Toiminta on valvottua mutta ei ohjattua. Jokaisella lapsella on oltava mukana huoltaja, jonka vastuulla lapsi on liikuntamaassa.

Hinta 2 euroa/lapsi, huoltaja maksutta!

 

 

Sipoon kunnan vuonna 2018 menestyneiden urheilijoiden palkitseminen

Sipoon sivistysvaliokunnan vapaa-ajanjaosto palkitsee menestyneitä urheilijoita

Jotta jaostolla on käytettävissään mahdollisimman täydelliset tiedot, pyydetään SM-kultamitalin tai arvokkaampia mitaleja saavuttaneiden urheilijoiden nimi, ansioluettelo sekä yhteystiedot toimittamaan sähköisellä lomakkeella Liikuntapalveluille viimeistään 13.1.2019 mennessä. Ainoastaan sipoolaiset urheilijat tulevat kysymykseen.

Lomakkeelle liitetään valokuva urheilijan/joukkueen urheilusuorituksesta, joko kilpailutilanteessa tai harjoituksista. Valokuvia tullaan käyttämään palkitsemistilaisuudessa.

Ilmoituslomake: www.sipoo.fi/liikunta

Palkinnot jaetaan helmikuussa järjestettävässä palkitsemistilaisuudessa. Kutsu tilaisuuteen lähetetään palkittaville vapaa-ajanjaoston vuoden ensimmäisen kokouksen jälkeen.

 

Hiihtolomaretki Ruotsin Åreen

Hiihtoretki Ruotsin Åreen 16.2-24.2.2019, kaikille kiinnostuneille!

Hinta 350€, sisältäen matkat, yöpymisen sekä aamiaisen. Jokainen huolehtii itse hissilippujen kustannuksista sekä sen hankkimisesta. Lisätietoja löytyy osoitteesta https://www.skistar.com/en/online-booking/Skipass?r=2&c=8&d=20180821

Liikunta- ja nuorisopalvelut järjestävät yhteistyössä hiihtoretken Ruotsiin, Åreen. Matka on suunnattu kaikille kiinnostuneille, lapset alle 14v. ainoastaan aikuisen seurassa (täysi-ikäinen).

Rinteissä ehtii olemaan viisi päivää, maanantaista perjantaihin. Asuminen tapahtuu 6 hengen mökeissä ja aamupala sisältyy hintaan, joka valmistetaan itse mökissä. Matkalle lähtee mukaan kolme ohjaajaa, jotka auttavat käytännön asioissa. Iltaisin järjestämme myös vapaaehtoista iltaohjelmaa.

Ilmoittautumismaksu 100€ laskutetaan lokakuussa 2018.

Retki on päihteetön! Alaikäiset osallistujat, jotka eivät noudata tätä sääntöä voidaan lähettää kotiin omakustanteisesti.

Ohjelma:

16.2. lähtö Sipoosta Turkuun. Turku- Tukholma matka taittuu laivalla, Vikingline. (majoittuminen 4 hengen hyteissä)
17.2. Saapuminen Tukholmaan. Bussilla kohti Årea, majoittuminen.
18.2.-22.2. Talviurheilua
23.2. Åre-Tukholma bussilla, Tukholma-Turku laivalla. (4 hengen hytit, Vikingline)
24.2.Turku-Sipoo bussilla

Meillä ei ole bussia laivalla, joten jokainen on vastuussa omasta varustuksestaan laivamatkan ajan.

 

Rakennustöistä tilapäistä haittaa Söderkullan ulkoilualueilla

 

Söderkullassa Miilin alueen rakennustöiden tahti on kiihtynyt kesäkuun alusta. Alueella rakennetaan Sipoonlahden koulun laajennusta ja uutta linja-autoterminaalia, uudistetaan urheilukenttää sekä parannetaan useita katuja eri puolilla Miilin aluetta.  Tällä hetkellä uuden Kalliomäen asemakaava-alueen tiestön ja vesiputkien rakentaminen hankaloittaa virkistysalueella kulkemista. Kesän aikana kaivetaan ja louhitaan vielä Sipoonlahden koulun itäpuolella ulkoilureittien kohdalla sekä Miilin päiväkodin takana. Rakentamisen takia alueella on suljettu parkkipaikkoja.  

 
Kuljethan varoen työmaa-alueiden lähettyvillä sekä kiinnitäthän huomiota kaivantoihin ja louhintatöihin. Erityisesti frisbeegolf-radan lähettyvillä on työmaa-alueita.  

 

Sipoon Liikuntapalvelujen facebooksivut

Sivuilla vinkataan esim. liikuntamahdollisuuksista, kerrotaan tulevista tapahtumista, informoidaan poikkeuksista ja vuorovaikututaan asukkaiden kanssa.

 

Söderkullan frisbeegolf-radalla muutos!

Radan 1-väylä on suljettu tilapäisesti alueen rakennustöiden vuoksi. Pahoittelemme haittaa!

Radalle pääsee Sipoonlahden koulun länsipuolelta. Miilin alueen rakennushankkeiden vuoksi jätäthän autosi vain pysäköintiin osoitetuille alueille. 

 

Kuva 2. Uusitun Söderkullan frisbeegolfradan kartta.

     

På svenska  Viimeksi muokattu 09.01.2019