På svenska

Hakuohjeita

Ilmoitamme Sipoon kunnan avoimet työpaikat nettisivuillamme www.sipoo.fi kohdassa Avoimet työpaikat, Kuntarekyn sivuilla,  Työ- ja elinkeinotoimiston  verkkosivuilla sekä Monster– sivustolla.

Avoinna olevia työpaikkoja haetaan ensisijaisesti ilmoituksessa olevan linkin kautta Kuntarekry-profiiliin kirjautumalla. Mikäli kirjaudut järjestelmään ensimmäistä kertaa, sinun on ensin rekisteröidyttävä kirjautumisruudussa olevan Rekisteröidy – linkin kautta ja luotava itsellesi käyttäjätunnus ja salasana. Rekisteröitymisen jälkeen avautuu uudelleen sisäänkirjautumisikkuna. Siinä voit kirjautua järjestelmään luomillasi tunnuksilla kohdasta "Kirjaudu sisään" ja jatkaa hakemuksen täyttämiseen.

Kun olet täyttänyt hakulomakkeen, hakemus lähetetään viimeisellä välilehdellä painikkeesta "Lähetä hakemus". Tämän jälkeen avautuu näkymä, jossa lukee: "Hakemuksesi on tallentunut tietokantaan. Kiitos hakemuksestasi". Tämä on merkki siitä, että hakemus on työnantajan käytettävissä.

Muita hakemukseen liittyviä ohjeita voit lukea Kuntarekry-sivustolta.

Paperihakemuksen lähettäminen on mahdollista. Poikkeustapauksissa kirjallisen hakemuksen voi lähettää ilmoituksessa kerrottuun rekrytoivan yksikköön. Ethän lähetä hakemustasi sähköpostilla.

Hakuaika päättyy hakuajan viimeisenä päivänä pääsääntöisesti klo 14.00 tai 16.00. Tarkista hakuajan päättyminen aina kuitenkin hakuilmoituksesta!

Hakuvaiheessa sinun ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto- ja työtodistuksistasi, mutta varaudu tuomaan ne mukanasi mahdolliseen haastatteluun.

Hakuajan päättymisen jälkeen rekrytoiva esimies tai rekrytointiasiantuntija ottaa yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin. Haastattelukierroksia voi olla yhdestä kahteen. Valintapäätöksestä tiedotetaan kaikille hakijoille sähköisesti hakemuksessa olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Sipoon kunnalla on sekä virkoja että toimia. Kuntalain mukaisesti virat ovat työtehtäviä, joihin kuuluu julkisen vallan käyttöä ja viranomaistehtävien hoitoa. Muut tehtävät ovat toimia. Viran ja työsuhteen ero on siis oikeudellisessa asemassa. Molempien palvelussuhteiden ehdoista on määrätty kunnallisissa virka- ja työehtosopimuksissa. 

 

Viimeksi muokattu 18.12.2017