Sipoon palvelu-uudistus

Kunnanjohtaja Mikael Grannas kertoo palvelu-uudistuksesta, katso video.

 

Sipoon kunnan palveluita uudistetaan vuosina 2015-2020. Palvelu-uudistuksella pyritään vastaamaan valtakunnallisten muutoshankkeiden ja kuntien talouden heikkenevän tilan mukana tuomiin muutoksiin.

 

Tavoitteena on tehostaa ja kehittää kunnan palveluita ja toimintaa siten, että kustannusrakenne paranee 10 miljoonalla eurolla vuoteen 2020 mennessä mm. digitalisoinnin avulla sekä muuttamalla organisaatio- ja johtamiskulttuuria. Henkilökuntaa ei irtisanota tai lomauteta, vaan kaikki on otettu mukaan kehittämään palveluita ja toimintaa.

 

Kuntalaisten toivotaan osallistuvan  omien palveluidensa kehittämiseen. Palvelu-uudistuksessa on tarkoitus järjestää mm. kyselyitä, asiakasraateja, safareita yhteisen kehittämisen mahdollistamiseksi. Kehittämisprojektit esitellään osastokohtaisesti näillä sivuilla (vasen valikko). Kehittämisideoita sekä palautetta palvelu-uudistuksesta ja projekteista voi antaa Palaute-linkin kautta. Palvelu-uudistuksesta voi keskustella myös Twitterissä aihetunnisteella #sipoontulevaisuus ja Sipoon kunnan Facebook-sivuilla. 

 

Lisätietoja: kunnanjohtaja Mikael Grannas, puh. 040 7529 803, mikael.grannas@sipoo.fi

 
Viimeksi muokattu 26.02.2016