Kesätyöt 2017

På svenska

 

Kesätyö Sipoossa tarjoaa näköalapaikan innovatiiviseen ympäristöön ja kiinnostavia tehtäviä palveluhenkisessä ilmapiirissä.

 

Hakemukset kunnan kesätyöpaikkoihin jätettiin tänäkin vuonna sähköisesti Kuntarekryn kautta 23.1.-17.2.2017 välisenä aikana seuraaviin tehtäviin: 

 

Kesätyö, puisto- ja siivoustyöntekijät

Kesätyö, terveyden- ja sairaanhoitopalvelut 

 

Kiitos kaikille teille, jotka haitte kesätyöpaikkaa!

 

 

Kesätyöpaikkamme on täytetty ja valituille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Niille, ketkä eivät tulleet valituksi on lähetetty tieto sähköpostitse. Jos olet hakenut, mutta et ole saanut viestiä, kannattaa myös tarkistaa oman sähköpostin roskaposti-kansio, viesti on tullut Kuntarekry-järjestelmästä.

 

 

Mikäli on kysyttävää Kuntarekryn käytöstä, lisätietoa löytyy täältä tai ota yhteyttä kunnan rekrytointiasiantuntijaan.

 

 

Kesätyösetelit 2018
Sipoon kunta jakaa taas kesällä 2018 kesätyöseteleitä sipoolaisille yrityksille ja yhdistyksille, jotka ottavat nuoria kesätöihin. Tuen tarkoituksena on tarjota nuorille mahdollisuus saada työkokemusta tulevaisuutta varten.

Kesätyösetelin arvo on 150 euroa (2 viikkoa) tai 250 euroa (4 viikkoa)

Pyydämme yrityksiä ja yhdistyksiä, jotka ovat halukkaita olemaan mukana nuorten kesätyöllistämisessä, ilmoittamaan siitä meille oheisella lomakkeella 12.2.2018 mennessä.
Lisätietoja yrityksille ja yhdistyksille löytyy tästä.

Nuori hankkii itse työpaikan sellaiselta työnantajalta, joka on saanut yhden tai useamman kesätyösetelin. Luettelo yritysten ja yhdistysten tarjoamista kesätyöpaikoista julkaistaan kunnan kotisivuilla viikolla 8.Viimeksi muokattu 04.01.2018