Sipoon kansalaisopisto

Kurssit

Opinto-ohjelma 2017-2018

Linkki kurssi-ilmoittautumisjärjestelmään https://opistopalvelut.fi/sipoo/

Lukuvuoden 2017-2018 opinto-ohjelma pdf-muotoisena.

 

Ilmoittautuminen

Kursseille ilmoittaudutaan pääsääntöisesti internetin kautta osoitteessa https://opistopalvelut.fi/sipoo/ tai soittamalla opiston kansliaan puh. (09) 2353 6004. Ilmoittautua voi myös henkilökohtaisesti Nikkilän opistotalolla, Söderkullan kirjastolla tai Kuntalassa 16.–17.8. klo 11.00–16.00. Sähköpostitse ilmoittautumisia otetaan vastaan maanantaista 28.8. alkaen. Ennakkoilmoittautuminen kursseille on tarpeellista, jotta kurssit toteutuvat! Käytä ilmoittautuessasi kurssikoodia (eri syksylle ja keväälle), koodi on kansalaisopisto kurssiohjelmassa kurssin nimen alla. Alle 18-vuotiaat huoltajan henkilötiedot osallistujat: Ilmoittakaa myös huoltajan henkilötiedot ja osoite laskutusta varten.

https://opistopalvelut.fi/sipoo/ - Linkki kurssi-ilmoittautumisjärjestelmään.

 

Kurssin peruutus

Peruutuksen tulee tapahtua viimeistään 3 arkipäivää ennen kurssin alkamista soittamalla opiston kansliaan (opettajalle ilmoittaminen ei riitä), netti-ilmoittautumiset voi perua netin kautta. Myöhässä peruutetusta kurssista asiakas joutuu maksamaan 50 % kurssin hinnasta. Jo alkaneesta, keskeytetystä kurssista ei hyvitetä kurssimaksua.

 

Kurssin maksaminen ja maksuvaihtoehdot

Kurssimaksu maksetaan jokaisesta kurssista, syys- ja kevätlukukaudet erikseen, paitsi tietyt erikoiskurssit. Ensisijaisesti toivomme, että maksat kurssin verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssit voi maksaa käteisellä tai Smartum-setelillä Nikkilän opistotalolla. Kuntalassa ja Söderkullan palvelupisteessä voit maksaa kurssimaksun myös pankki- tai Smartum-maksukortilla. Laskun voit saada myös sähköpostiisi kansliasta. Muussa tapauksessa saat laskun kotiisi postitse kurssin alettua. Osallistujat maksavat kurssikirjat ja materiaalit erikseen.

 

Alennukset

Työttömät ja työttömyyseläkkeellä olevat voivat käyttää opintoseteleitä 50 €/lukukausi. Opintosetelilomake täytetään toimistossa viimeistään 3 arkipäivää ennen kurssin alkamista. Perhealennus on huomioitu jo kurssin hinnassa ja koskee ainoastaan vanhempi-lapsi kursseja. Huom. yksi lapsi per aikuinen. Opetushallitus on myöntänyt Sipoon kansalaisopistolle opintoseteleitä lukuvuodelle 2017–2018. Setelillä, jonka arvo on 20€ maahanmuuttajat ja seniorit (63 v. täyttäneet) voivat maksaa kurssimaksun tai osan kurssimaksusta. Opintosetelillä ei voi maksaa materiaalimaksuja.

 

Kurssimuutoksista ja uusista kursseista ilmoittaminen

Mahdollisista muutoksista ja lisäyksistä kursseihin ilmoitamme opiskelijoille kiireellisissä asioissa tekstiviestillä. Muistathan huolehtia, että yhteystietosi ovat ajan tasalla. Uusista kursseista kerromme kotisivujen Ajankohtaista-osiossa ja Hellewissä. Kursseja mainostetaan myös opiston facebooksivuilla, Sipoon Sanomissa ja Östnylandissa.

 

Maksupalvelukoulutus

Opisto järjestää myös mielellään tilaus- ja henkilstökoulutusta esim yrityksille ja yhteisöille. Kysy lisää toimistosta joko soittamalla 09-2353 6004 tai s-postilla sibbomi.sipoonko@sipoo.fi

 

PÅ SVENSKA

Viimeksi muokattu 04.10.2017