näyttely

Näyttelyt

GUMBOSTRAND KONST & FORM

Meren äärellä, aidossa tehdasmiljöössä pohjoismaista taidetta ja muotoilua, makuelämyksiä, sisustusta sekä inspiroivat puitteet kokouksiin ja tapahtumiin. Löydät meidät Sipoon Gumbostrandista.

Tässä lisätietoja: http://konstoform.fi/

 

Taidelainaamo

Sipoon Taiteilijat ry. ylläpitää lainaamotoimintaa Söderkullan kirjastossa Sipoon kunnan Kulttuuriyksikön kanssa. Taidelainaamosta  saa taidetta maksua vastaan lainaksi kotiin.

Halutessasi lainata jonkin teoksen ota yhteyttä taidelainaamon hoitajaan. Hän on tavoitettavissa puhelimitse 045 2007 121 tai sähköpostitse taidelainaamo@sipoontaiteilijat.fi

Muina aikoina voi kääntyä kirjaston henkilökunnan puoleen.
Kirjasto on avoinna: ma-ke 10-20, to-la 10-16. Käyntiosoite Amiraalintie 2, 01150 Söderkulla.

Sipoon Taiteilijat ry. Sibbo Konstnärer rf on Sipoossa toimivien kuvataiteilijoiden yhdistys, joka perustettiin vuonna 1993.Yhdistys vuokraa Sipoon kunnalta Artborg 35:sen alakerrasta työtiloja jäsenilleen ja käsityöläisille.Sieltä löytyy myös grafiikanpaja, kokoustilat ja varastotilat .Tiloissa toimii 10 vuokralaista. Yhdistyksen tehtävänä on edistää ja tukea jäsentensä ammatillista osaamista, työskennellä näiden alojen kehittämiseksi sekä valvoa Sipoon kuvataiteilijoiden etuja. Yhdistyksen koti- ja toimipaikka on Sipoo. Jäsenmäärä on 50.

 

Sipoon pääkirjaston näyttelytila

Rakennusta kunnostetaan parhaillaan ja entinen näyttelytila joutuu monien muutoksien kohteeksi.Sisätilojen toiminnallisuutta on muutettu siten, että entiseen näyttelytilaan tulee kahvila, uusi sisäänkäynti ja lehtilukumahdollisuus. Kirjastopalvelujen toiminnan kasvaessa näyttelytila sellaisena kuin se oli jää pois, mutta pienempiä teemanäyttelyitä pidetään edelleen esillä. Teemanäyttelyitä järjestää jatkossa kirjastopalvelut, ei kulttuuripalvelut. Uusissa sisätiloissa palvelee kirjaston lisäksi Sipoon kunnan Info.

Kirjaston- ja Topeliussalin ovet avautuvat näillä näkymin lokakuussa 2018.

Jos sinulla on pienempi näyttely mielessä, ole yhteydessä kirjaston tuottajaan, ilkka.nyqvist@sipoo.fi, 040-1914 534.

På svenska

 

Viimeksi muokattu 31.01.2018