YritysneuvontaRauno Tiainen

Kun suunnittelet uutta yritystä, ota ensin yhteyttä elinkeinopäällikkö Rauno Tiaiseen, puh. 040 191 4465, s-posti rauno.tiainen(at)sipoo.fi 

Uusi elinkeinopäällikkö aloittaa Sipoossa

Rauno Tiainen jää hyvin ansaitulle eläkkeelle maaliskuun lopussa ja Elina Dureault aloittaa 20. maaliskuuta Sipoon elinkeinopäällikkönä. Puhelinnumero on sama vanha tuttu +358 40 191 4465 ja sähköpostiosoite elina.dureault@sipoo.fi

Sydämellinen kiitos Rauno kaikista näistä vuosista! Tervetuloa Elina!

Sipoon kunta on järjestänyt seuraavat neuvontapalvelut sekä nykyisille että tuleville yrittäjilleen.

Valtakunnallinen yrittäjäkysely

Vastaa valtakunnalliseen yrittäjäkyselyyn. Lisätietoja tästä.

Yritysneuvontaa yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville (maksuton)
Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Keuke

Oletko perustamassa yritystä? Onko sinulla idea tai jopa jo liiketoimintasuunnitelma? Meiltä saat asiantuntevaa neuvontaa ja sparrausta. Voit tulla keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa, vaikka sinulla olisi vasta pelkkä ajatus tai idean alku. Keuke tarjoaa maksutonta neuvontapalvelua omaa yritystoimintaa harkitseville henkilöille joko uuden perustettavan yrityksen tai vaihtoehtoisesti jatkettavan yrityksen asioiden selvittelyyn liittyvissä asioissa.

Miltä näyttää tulevaisuus sinun yrityksessäsi? Pitäisikö kasvaa vai tehostaa - onko liikestrategia kirkkaana mielessä? Vai olisiko tarvetta miettiä hetki, miten markkinoin ja miten myyn palveluitani ja mistä hankin asiakkaita? Kuinka seuraan yritykseni taloutta ja kannattavuutta? Miten hinnoittelen? Kenen kanssa voisin verkostoitua ja saada kumppaneita? Ovatko markkinointi, tuotteistaminen ja investointirahoitus päässäsi suuria kysymysmerkkejä?

Miten me Keukelaiset voisimme auttaa juuri sinua tai yritystäsi?

Keuke on paikallinen kehittämisyhtiö, joka auttaa seitsemän keskiuusmaalaisen kunnan yrityksiä kehittymään ja kasvamaan. Autamme myös kaikissa yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa. Eli silloin kun paikallinen yritys tarvitsee apua, neuvoja ja näkökulmia missä tahansa yrittämiseen liittyvissä asioissa, Keuke on se, joka auttaa. Keuke järjestää vuosittain alueen yrittäjille myös lukuisia maksuttomia info- ja koulutustapahtumia ajankohtaisista asioista ja kaikki Keuken perusneuvontapalvelut ovat maksuttomia.

Soita ja varaa tapaamisaika: Ajanvaraus ma-pe 9-15 / Puhelin 050 341 3210

Yhteystiedot:
Puuvalonaukio 2 D (2. krs), 04200 Kerava.
www.keuke.fi
www.facebook.com/kehittamiskeskus

Sähköposti: keuke(at)keuke.fi.
Ajanvaraus: ma-pe 9.00-15.00, puh. 050 341 3210 (soitamme tarvittaessa takaisin).´

 

Yritystulkki

Keuken Yritystulkista löydät yrittämisen perustiedon. Yritystulkin laskentaohjelmilla hallitset ja suunnittelet yrityksen taloutta, hinnoittelua ja investointeja. Valmiit lomakkeet ja sopimuspohjat auttavat yrityksen arkirutiineiden hoidossa.

http://www.yritystulkki.fi/fi/

 

Yritysohjelma

Yrittäjät ovat merkittävä osa Sipoon kehitystä ja kunta edesauttaa yrityksen perustamiseen ja kehittämiseen liittyvissä asioissa. Sipoon tavoitteena on tehdä yrittäminen helpoksi Sipoossa.  Sipoon yritysohjelma on laadittu vuonna 2014.

 

Sipoossa toimivia yrityksiä ja yhdistyksiä

Sipoossa toimivien yritysten tietoja on koottu sivulle Sipoon yritysluettelo -sivulle. Vastaava kooste on myös sipoolaisista yhdistyksistä.

 

Kunnan tarjoamat toimitilat

Sipoon kunta vuokraa työhuoneita Bubbistalosta ja Kuntalassa toimii etätyöpiste. Tavoitteena on tarjota muun muassa yrittäjille ja etätöitä tekeville sipoolaisille entistä parempia palveluita.

 

Yritystontit ja yrityskiinteistöt

Lisätietoja kunnan yritystonteista mittaus- ja kiinteistöpäällikkö Pekka Söyrilä, tfn 09 2353 6731, s-posti: pekka.soyrila(at)sipoo.fi.
Muista yritystonteista ja liikehuoneistoista saa tietoja paikallisilta kiinteistönvälittäjiltä.

 

Sipoon yrittäjyyskasvatusryhmän tehtävät ovat:

• Yrittäjyyskasvatustiedon levittäminen ja yrittäjyyskasvatusmotivaation kasvattaminen
• Sipoon yrittäjyyskasvatuspolun suunnittelu ja työstäminen
• Vuotuisen yrittäjänpäivän 5.9 yhteisen tilaisuuden suunnittelu ja toteutus
• Hyvien yrittäjyyskasvatuskäytäntöjen jakaminen ja levittäminen sekä yrittäjyyskasvatuskoulutusten edistäminen Sipoon kunnassa

 

Sipoon Yrittäjät ry toimii Sipoossa toimivien pienten ja keskisuurten yritysten ja yrittäjien edunvalvojana.

På svenska  

Viimeksi muokattu 14.03.2018