Tiedotteet 


08.01.2018

Treffi. tarjoaa palveluneuvontaa ja ohjausta sipoolaisille ikäihmisille

Onko mielessäsi kysymyksiä kotona pärjäämisestä tai siitä, mitä erilaisia tukipalveluita kunnasta löytyy? Mietitkö, onko mahdollista saada valmis ateria kotiin tai apua kotihoidollisissa töissä? Treffi. antaa sinulle vastuksen. Treffi. tarjoaa palveluneuvontaa ja ohjausta yli 65-vuotiaille sipoolaisille.

Uutinen

08.12.2017

Kotihoitoon laatua ja tehokkuutta lääkeannostelurobottien avulla

Sipoon kunta ja Evondos Oy käynnistävät kotihoidon lääkkeenjakelussa puolen vuoden pituisen kokeilun. Kokeilun aikana kartoitetaan lääkkeenjakopalvelun tuomat edut Talman-Paippisten alueella. Alueelta saatujen kokemusten perusteella päätetään palvelun laajemmasta käyttöönotosta.

Uutinen

27.11.2017

Sipoosta saa maksutonta ohjaus- ja neuvontapalvelua työ- ja koulutusasioissa ilman ajanvarausta

Kaipaatko tietoa ja neuvontaa työ- ja koulutusasioissa? Tarvitsetko tukea urasuunnitelmien kanssa tai pähkäilyseuraa arjen ja vapaa-ajan kuvioihin? Tule käymään Ohjaamossa! Toimintakeskus Risteyksessä toimii Ohjaamo Sipoo maanantaista perjantaihin kello 9–16.

Uutinen

14.11.2017

Alkoholi-, peli- ja mielenterveysongelmiin on nyt saatavilla vertaistukea verkossa

Haluaisitko kysyä jotain alkoholi-, mielenterveys- tai peliongelmista saman kokeneelta tai keskustella koulukiusaamisesta toisen kiusatun kanssa? Sipoolaiset voivat nyt maksutta keskustella KokeNet-verkkopalvelussa kokemusasiantuntijan kanssa nimettömästi ja luottamuksella.

Uutinen


 

 

 


Viimeksi muokattu 08.11.2017