Suvi Tuiskunen

Suunnittelija, Kehittäminen ja tuki

Kuka?

Olen työskennellyt suunnittelijana kunnan Tekniikka- ja ympäristöosaston Kehittäminen ja tuki –yksikössä reilu pari vuotta. Sitä ennen opiskelin Tampereella hallintotieteitä ja opintojen ohessa työskentelin mm. EU-projekteissa.

Hakeuduin opiskelemaan juuri hallintotieteitä, sillä olen kiinnostunut alueiden kehittämisestä sekä erityisesti rakennetun ympäristön vaikutuksista ihmisten elämään, hyvinvointiin ja yhteisöllisyyden muodostumiseen.

Mitä?

Suunnittelijana työhöni kuuluu erilaisia kehittämistehtäviä, kuten hankintojen kehittämistä sekä erilaisten osaston sisäisten ja rajat ylittävien kehittämishankkeiden edistämistä ja koordinointia. Lisäksi vastuullani on ylläpitää sipoorakentaajakehittaa.fi-sivua, jolla kerrotaan kunnan rakennus- ja kehittämishankkeista. Tehtävääni kuuluu myös kestävään kehitykseen liittyvien tavoitteiden ja toimenpiteiden suunnittelua ja koordinointia (Ekotuki).

Parasta työssäni on ehdottomasti asioiden aikaansaaminen ja liikahtaminen eteenpäin. On ilo työskennellä sellaisten asioiden parissa, jotka näkyvät konkreettisesti rakennetussa ympäristössä ja ihmisten arjessa.

Viimeisimmistä toteutuneista projekteista mieleen tulee Aravatalon julkisivun muraalimaalaus. Omalta osaltani olin mukana projektin suunnittelussa, koordinoinnissa ja siitä viestimisessä. Pienessä kunnassa pääsee osallistumaan laaja-alaisesti ja monipuolisesti erilaisiin tehtäviin. Nopeasti kasvavassa kunnassa tapahtuu paljon, joten paljon pitää saada myös aikaan.

Mitä vielä?

Tulevaisuudessa minua kiinnostaisi syventyä kuntalaisvuorovaikutuksen edistämiseen ja kehittämiseen. Haluaisin myös kyetä omalla työlläni vaikuttamaan siihen, miten kestävä kehitys toteutuu kunnassa. Sipoon kunta on mielestäni reiluuten pyrkivä työnantaja, joka haluaa tarjota työntekijöilleen mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Kunnalla on tavoite siitä, että mennään eteenpäin ja pyritään toiminnan kehittämiseen, eikä jäädä paikalleen tekemään asioita vain samalla tavalla.
Viimeksi muokattu 18.12.2017Suvi Tuiskunen
  • 31 vuotta
  • Suunnittelija, Kehittäminen ja tuki
  • HTM (ympäristöpolitiikan ja aluetieteen koulutusohjelma)
  • Harrastaa kiipeilyä, dancehallia sekä yhteiskunnallisten asioiden ja ilmiöiden seuraamista