Kesän 2019 kesätyöpaikat ovat nyt haettavissa!

På svenska

Kesätyö Sipoossa tarjoaa näköalapaikan innovatiiviseen ympäristöön ja kiinnostavia tehtäviä palveluhenkisessä ilmapiirissä.

Sipoon kunta tarjoaa tänä kesänä työtä noin 40 reippaalle kesätyöntekijälle pääsääntöisesti ajalle 1.5.–31.8. Kesätyöntekijöitä palkataan siivoustyöhön ja puistotöihin sekä terveyden- ja sairaanhoitopalveluihin, kuten sairaanhoitajien, lähihoitajien ja laitoshuoltajien tehtäviin. Osa puistotyöntekijöistä voi aloittaa jo toukokuun alusta ja yksi kausityöntekijä aikaisemmin keväällä. Puistotöihin edellytämme vähintään 16 vuoden ikää ja terveyden- ja sairaanhoitopalveluiden sijaisuuksiin ammattitaitoa ja alan opintoja.

Hakemukset kunnan kesätyöpaikkoihin jätetään sähköisesti Kuntarekryn kautta 17.2.2019 klo 20 mennessä. Hae hoitoalan kesätöihin täältä ja siivous- ja puistotöihin täältä.

Sipoon kunta osallistuu jälleen Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjaan!

Hae sinäkin meille töihin!

 

 

Kesätyösetelit 2019
Sipoon kunta jakaa taas kesälle 2019 kesätyöseteleitä sipoolaisille yrityksille ja yhdistyksille, jotka ottavat nuoria kesätöihin. Tuen tarkoituksena on tarjota nuorille mahdollisuus saada työkokemusta tulevaisuutta varten.

Kesätyösetelin arvo on 150 euroa (2 viikkoa) tai 250 euroa (4 viikkoa).

Luettelo yrityksistä ja yhdistyksistä jotka palkkaavat nuoria kunnan tuella julkaistaan tällä sivulla viikolla 8.

Lisätietoja kesätyösetelistä löytyy tästä.

Nuori hankkii itse työpaikan sellaiselta työnantajalta, joka on saanut yhden tai useamman kesätyösetelin.Viimeksi muokattu 06.02.2019