Kesätyöt 2017

På svenska

Kesätyö Sipoossa tarjoaa näköalapaikan innovatiiviseen ympäristöön ja kiinnostavia tehtäviä palveluhenkisessä ilmapiirissä.

Hakemukset kunnan kesätyöpaikkoihin jätettiin tänäkin vuonna sähköisesti Kuntarekryn kautta 23.1.-17.2.2017 välisenä aikana seuraaviin tehtäviin: 

Kesätyö, puisto- ja siivoustyöntekijät

Kesätyö, terveyden- ja sairaanhoitopalvelut 

Kiitos kaikille teille, jotka haitte kesätyöpaikkaa!

 

Kesätyöpaikkamme on täytetty ja valituille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Niille, ketkä eivät tulleet valituksi on lähetetty tieto sähköpostitse. Jos olet hakenut, mutta et ole saanut viestiä, kannattaa myös tarkistaa oman sähköpostin roskaposti-kansio, viesti on tullut Kuntarekry-järjestelmästä.

 

 

Mikäli on kysyttävää Kuntarekryn käytöstä, lisätietoa löytyy täältä tai ota yhteyttä kunnan rekrytointisiteeriin; Kati Hautakorpi puh 09 2353 6258 tai sähköposti: etunimi.sukunimi@sipoo.fi.

Kesän 2016 aikana kunnalla on työskennellyt yhteensä 37 kesätyöntekijää mm. siivoustyön ja puistotyön parissa. Lisäksi kesäksi palkattiin 20 sijaista terveyden- ja sairaanhoitopalveluihin. Hakemuksia kesätyöpaikkoihin tuli yhteensä 247. Lue lisää tiedotteesta täältä. 

Lue alempaa myös tiedote kesätyöseteleistä sekä yrityksistä ja yhdistyksistä, jotka palkkaavat nuoria kesätöihin kunnan kesätyösetelillä.

 Rekrytointisihteeri
Kati Hautakorpi
09 2353 6258

Kunta jakaa kesätyöseteleitä

Sipoon kunta tukee sipoolaisten nuorten työllistämistä kesällä 2017 jakamalla kesätyöseteleitä sipoolaisille yrityksille ja yhdistyksille, jotka ottavat nuoria kesätöihin. Tuen tarkoituksena on tarjota nuorille mahdollisuus hankkia työkokemusta tulevaisuutta varten. Lisätietoa kesätyöseteleistä löytyy kirjeestä joka lähetetty yrityksille ja yhdistyksille.


Kesätyösetelin arvo on 150 euroa (2 viikkoa) tai 250 euroa (4 viikkoa).  

Kesätyöseteleiden hakuaika loppui 12.2.2017.


Luettelo yrityksistä ja yhdistyksistä jotka palkkaavat nuoria kunnan kesätyösetelillä löytyy tästä.

Nuori hankkii itse työpaikan sellaiselta työnantajalta, joka on saanut yhden tai useamman kesätyösetelin.

Lisätietoja:
Henkilöstösihteeri Birgitta Korpela, puh 09 2353 6251, birgitta.korpela@sipoo.fi (kesätyösetelit) 

Viimeksi muokattu 08.08.2017