Sipoon kansalaisopisto

Kurssit

Opinto-ohjelma 2018-2019

Linkki kurssi-ilmoittautumisjärjestelmään https://opistopalvelut.fi/sipoo/

Lukuvuoden 2018-2019 opinto-ohjelma pdf-muotoisena.

Ilmoittautuminen

  • Vesiliikunta ja liikunta alkaen keskiviikkona 22.8.2018 klo 12.30.
  • Kaikki muut kurssit alkaen torstaina 23.8.2018 klo 12.30.

 

Kursseille ilmoittaudutaan pääsääntöisesti internetin kautta www.opistopalvelut.fi/sipoo tai soit­tamalla opiston kansliaan puh. (09) 2353 6004 viimeistään 5 arkipäivää ennen kurssin alkamista.

Ilmoittautua voi myös Nikkilän opistotalolla ja Söderkullan kirjastolla 22.8. – 23.8. klo 12.30 – 16.00. Kunnan infossa Nikkilässä voi ilmoittautua Kuntalan aukioloaikoina. Kunnan infon Söderkullan palvelupisteessä voi ilmoittautua ke ja to klo 10.00 - 17.00. Sähköpostitse ilmoittautumisia otetaan vastaan maanantaista 3.9.2018 alkaen.

Ennakkoilmoittautuminen kursseille on tarpeellista, jotta kurssit toteutuvat! Käytä ilmoittautuessasi kurssikoodia (eri syksylle ja keväälle), koodi on kurssioh­jelmassa kurssin nimen alla. Alle 18-vuotiaat osallistujat: Ilmoittakaa myös huoltajan henkilötiedot ja osoite laskutusta varten.

Kursseilla ei ole ilmaisia kokeilukertoja. Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan kurssimaksun.

 

Kurssin peruutus

Peruutuksen tulee tapahtua vii­meistään 3 arkipäivää ennen kurssin alkamista soittamalla opiston kansliaan (opettajalle ilmoittaminen ei riitä), netti-ilmoittautumiset voi perua netin kautta. Myöhässä peruutetusta kurssista asiakas joutuu maksamaan 50 % kurssin hin­nasta. Jo alkaneesta, keskeytetystä kurssista ei hyvitetä kurssimaksua.


Maksuvaihtoehdot

Kurssimaksu maksetaan jokaisesta kurssista, syys- ja kevätlukukaudet erikseen. Ensisijaisesti toivomme, että maksat kurssin verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssit voi maksaa myös käteisellä Nikkilän opistotalolla tai käteisellä / pankkikortilla kunnan infossa Kuntalassa sekä kunnan Söderkullan palvelupisteessä. Laskun voit saada myös maksulinkkinä sähköpostiisi. Muussa tapauksessa saat laskun kotiisi postitse kurssin alettua.

Paperilaskuihin lisätään laskutuslisä 3,50 euroa.

Voit maksaa liikunta- ja kulttuurikursseja Smartum-seteleillä tai -saldolla sekä e-passilla. Osallistujat maksavat kurssikirjat ja materiaalit erikseen.

 

Alennukset

Työttömät ja työttömyyseläkkeellä olevat voivat käyttää opintoseteleitä 50 €/lukukausi. Työttömän opintosetelilomake täytetään toimistossa viimeistään 3 arkipäivää ennen kurssin alkamista. Opetushallitus on myöntänyt Sipoon kansalaisopistolle maahanmuuttajille ja senioreille (63 v. täyttäneet) tarkoitettua hankerahaa lukuvuodelle 2018 – 2019. Yksi opintoseteli on 20 euron arvoinen ja sen voi käyttää yhden kerran.

Seniorin opintoseteli pitää palauttaa toimistoon syksyn kursseista viimeistään 30.9.2018 mennessä ja kevään kursseista 31.1.2019 mennessä. Opintosetelillä ei voi maksaa materiaalimaksuja.

 

Kurssimuutoksista ja uusista kursseista ilmoittaminen

Mahdollisista muutoksista ja lisäyksistä kursseihin ilmoitamme opiskelijoille kiireellisissä asioissa tekstiviestillä. Muistathan huolehtia, että yhteystietosi ovat ajan tasalla. Uusista
kursseista kerromme kotisivujen Ajankohtaista-osiossa ja Hellewissä. Kursseja mainostetaan myös Sipoon Sanomissa ja Östnylandissa.

 

Maksupalvelukoulutus

Opisto järjestää myös mielellään tilaus- ja henkilöstökoulutusta esim yrityksille ja yhteisöille. Kysy lisää toimistosta joko soittamalla 09-2353 6004 tai s-postilla sibbomi.sipoonko@sipoo.fi

 

Yhteistyö

Osa kursseista voidaan hyväksyä korvaavina kursseina lukion opetussuunnitelmassa. Ne voidaan hyväksyä myös päättötodistukseen. Kysy lisää lukion rehtorilta.

 

PÅ SVENSKA

Viimeksi muokattu 12.09.2018