Nuori Kulttuuri

Nuori Kulttuuri -tapahtuman teemana on tanssi vuonna 2017

Nuori Kulttuuri on 10–25-vuotiaille nuorille taiteenharrastajille suunnattu tapahtuma, jossa nuoret voivat esitellä taitojaan ja kohdata muita harrastajia alueellisesti ja valtakunnallisesti.

Tapahtuma järjestetään joka vuosi siten, että taiteenlajina on joko teatteri, tanssi tai musiikki. Nuori Kulttuuri -tapahtumat eivät ole kilpailuja, vaan katselmuksia, joissa nuoret esiintyjät saavat ammattilaisten arvion esityksistään.

Vuonna 2017 on vuorossa tanssi ja sen harrastajat. Itä-Uudenmaan alueen tanssitapahtuma järjestetään Sipoossa, Söderkullassa, Sipoonlahden koululla la-su 8.-9.4.2017.

Itä-Uudenmaan edustus Rovaniemellä:

Taidetehtaan Tanssikoulu, MTV-Showcase - Loose Thoughts
Taidetehtaan Tanssikoulu, Break Koreo - Break on the oriental express
Taidetehtaan Tanssikoulu, EK-ryhmä - Haavoittunut enkeli
Loviisan tanssiopisto, Omat polut - Thoughts
Porvoon Tanssiopisto - Flickan
Porvoon Tanssiopisto - Romanssi
Pukkilan nuorisoseura - Kaiken se kestää
Taidetehtaan Tanssikoulu, Show jazz 3 - Eilisen suudelmat


Vuoden 2017 valtakunnallisen MOVES nuorten tanssitapahtuman järjestää Rovaniemen kaupungin nuorisopalvelut yhdessä Nuori Kulttuuri -säätiön kanssa 26.-28.5.2017.

Nuori Kulttuuri -toiminta kannustaa ja tukee lasten ja nuorten monipuolista harrastamista kulttuurin eri aloilla. Nuori Kulttuuri on kulttuurisen nuorisotyön muoto, jolla voidaan rohkaista, kannustaa ja innostaa nuoria kulttuurisiin harrastuksiin asuinpaikasta, koulutuksesta, etnisestä, kielellisestä tai sosio-ekonomisesta taustasta riippumatta. Lasten ja nuorten kulttuuriset harrastukset ja toimiminen ryhmässä ymmärretään tasapainoisen, hyvän ja turvallisen kasvun edellytyksiksi.

Nuori Kulttuuri on nuorille taiteenharjoittajille suunnattu tapahtuma, jossa nuorilla on mahdollisuus taitojensa esittämiseen ja kohtaamiseen muiden harrastajien kanssa alueellisesti ja valtakunnallisesti. Nuori Kulttuuri on jokavuotinen koulutuksellinen tapahtumakokonaisuus, jossa esiintyjät saavat arvion esityksestään. Nuori Kulttuuri tapahtuma on katselmus, ei kilpailu.

Lisätietoja netistä osoitteesta: www.nuorikulttuuri.fi

Maria Saksholm
09 2353 7052

etunimi.sukunimi(at)sipoo.fiSäännöt 2017


Viimeksi muokattu 10.04.2017